espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 4:29:37 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μη νόμιμες έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας, απολύσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των κρατικών νοσοκομείων που έγιναν το 2015, μετά από διαδικασία αξιολόγησης από πενταμελή επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα, το 2015 με αποφάσεις του υπουργού Υγείας και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, από τους 71 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που αξιολογήθηκαν, οι 59 (44 διοικητές) παύθηκαν από τα καθήκοντά τους και 12 παρέμειναν στις θέσεις τους.
Η αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα ύδρευσης, οι οποίες είχαν προκληθεί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και η εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τρίτους τίθενται σε προτεραιότητα από την κυβέρνηση.
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φράση για τον κ. Σόιμπλε, που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, για την τοποθέτηση του κ.
Αποτέλεσμα της διαχρονικής αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις είναι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ασθενείς και εργαζόμενοι στην Υγεία -και ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα- τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού (ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ) στον Περισσό.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έδωσε, με έγγραφό του, το πράσινο φως για την αειοδότηση υδατοδρομίων σε Αστυπάλαια, Μύκονο, Λέρο, Λειψούς, Ρόδο, Κω, Τήλο, Χάλκη, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Νίσυρο, Κάλυμνο, Σύμη, Σύρο, Μήλο, Θήρα, Πάρο, Νάξο, Κύθνο, Κέα, Αμοργό, Άνδρο, Σίκινο, Αγαθονήσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού.
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, απονεμήθηκε Αστυνομικό Μετάλλιο, μετ' αντίστοιχου διπλώματος, «Αστυνομικός Σταυρός», στον αστυφύλακα Τερζάκη Βασίλειο, «για εξαίρετη δραστηριότητα την οποία επέδειξε κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο.
Έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες παιδιών διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία με τίτλο «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» και σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα». Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα.
Θετικά μηνύματα, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προσφυγικής κρίσης, και χαμηλότεροι τόνοι από τους δημάρχους των πέντε νησιών που φιλοξενούν hot spots προέκυψαν από την επίσκεψή τους στις Βρυξέλλες. Όπως ανακοίνωσαν οι δήμαρχοι στην Αθήνα την Πέμπτη, την επομένη των πολύωρων συναντήσεών τους με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο και άλλους ευρωπαίους παράγοντες παρατείνεται κατά ένα χρόνο η χορήγηση βίζας σε τούρκους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και διοχετεύονται 50 εκατ.
Μια βασική αρχή του Κινέζου θεωρητικού της στρατηγικής, είναι: «φτιάξε μια χρυσή γέφυρα για να μπορέσει να περάσει ο εχθρός σου υποχωρώντας».Η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει εστιάσει τελευταία στον Πάνο Καμμένο και η γραμμή της δεν είναι απλά να υποχωρήσει ο πολιτικός εχθρός της μέσω μιας γέφυρας.
Το ζήτημα της κλιμακούμενης προκλητικότητας της Τουρκίας στο Αιγαίο έθεσε στις συναντήσεις που είχε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.