espa pkm

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026, 4:52:47 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δύο επιθέσεις στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας (στην οδό Σίνα) πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στις 4 έβαλαν φωτά σε αυτοκίνητο του Ινστιτούτου, που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο.
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το πινγκ πονγκ δηλώσεων μεταξύ Αγκυρας - Αθήνας. Ο Γ. Κουμουτσάκος ζήτησε σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, ενημέρωση της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ για τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Μια πόρσε «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος, να χάσουν τη ζωή τους.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η εκλογο-απολογιστική συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου. Το απερχόμενο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου τον απολογισμό του απελθόντος έτους (2016) καταθέτοντας αναλυτικά το έργο, τις δράσεις και τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου. Επί του απολογισμού τα μέλη αντάλλαξαν απόψεις, τοποθετήθηκαν και έκαναν προτάσεις βελτίωσης του έργου του συλλόγου. Οι εργασίες της συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τη διετία 2017 – 2018.

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, που διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές του Νομού ΚΙΛΚΙΣ, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Κιλκίς συνιστούν:

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 20:09

Eurogroup

Του Ανδρέα

Μακρίδη. 

 

Απ' τη Δευτέρα που μας πέρασε, μια ζαλισμένη και σαστισμένη κοινωνία, προσπαθεί μάταια να αποκρυπτογραφήσει τα αποτελέσματα ενός ακόμη θλιβερού Eurogroup, κρεμασμένη απ' τις τηλεοπτικές οθόνες της. Το φαινόμενο είναι ίσως εντονότερο από κάθε άλλη φορά, ακριβώς διότι τα συμπεράσματα είναι ασαφή, οι πρωταγωνιστές σιωπηροί – και όσο πιο δυσδιάκριτη είναι μια απειλή, τόσο πιο έντονη γίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, κατά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του Δήμου Αριστοτέλη με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Σταθάκη, ο τελευταίος φέρεται να τους ενημέρωσε πως υπάρχουν 3 επιλογές στη διάθεσή του σχετικά με το θέμα του μεταλλείου χαλκού / χρυσού στις Σκουριές:

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε δήλωση του για την ΠΓΔΜ καλεί όλα τα κόμματα να είναι εγκρατή στις δηλώσεις και τις πράξεις τους και να λάβουν αποφάσεις για το καλό όλων των πολιτών σε πλήρη συμμόρφωση με τις δεσμεύσεις που πηγάζουν από τη Συμφωνία Przino, ως το πλαίσιο για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στην πολιτική κρίση.
Αναγκαστική προσγείωση, στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, πραγματοποίησε αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών Aeroflot, που είχε απογειωθεί από το ίδιο αεροδρόμιο με προορισμό την Μόσχα, σύμφωνα με στοιχεία του flightradar24.

Ο λόγος της επιστροφής της πτήσης SU2391 παραμένει άγνωστος, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για φωτιά σε έναν από τους κινητήρες στο αεροσκάφος τύπου A321.
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 20:50

Με συννεφιά και βροχές η Καθαρά Δευτέρα

Ο άνεμος θα είναι καλός τη Δευτέρα για το πέταγμα του χαρταετού, όμως στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα.