Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Με τους κυβερνητικούς της εταίρους τα έβαλε η Μέρκελ
Ύποπτη για το φόνο του Κιμ Γιονγκ Ναμ «πληρώθηκε για να κάνει φάρσα»
Αναστασιάδης: Το δημοψήφισμα στην Τουρκία καθορίζει τη θέση της στο Κυπριακό
Στη Σούδα κατέπλευσε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «George Bush»
Το πλοίο που προσέγγισε στο ΝΑΤΟϊκό αγκυροβόλιο Μαραθίου συνοδευόταν από τρία ακόμα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και αναμένεται να παραμείνει στα Χανιά για περίπου 10 ημέρες.
Οργανωτικές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία
Στη θέση του τομεάρχη αντικαθίσταται ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, από την αναπληρώτρια τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή.
«Τάπα» Κοτζιά σε Τσαβούσογλου: «Δεν καταλαβαίνει τα θέματα»
ΝΔ: «Αποκαλύφθηκε το τρίγωνο διαπλοκής που έχτισε η κυβέρνηση»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή δημοσιεύματα για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής.
Σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζεται πως οι μάσκες έπεσαν καθώς «η Τράπεζα Αττικής, ο διαγωνισμός - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και η κατάτμηση δημοσίων έργων που καταλήγουν στον εκλεκτό εργολάβο του Μεγάρου Μαξίμου, αποτελούν το "τρίγωνο της διαπλοκής" που έχτισε η κυβέρνηση».
Κρήτη: Βρέθηκε ο σκελετός νεαρού Βρετανού που είχε εξαφανιστεί πριν 11 χρόνια
Επιθέσεις αυτοκτονίας στη Συρία με 42 νεκρούς
Δέκα νεκροί από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Κίνα
Η φωτιά ξέσπασε κατά πάσα πιθανότητα στη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης χώρων του ξενοδοχείου.