Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στο ύπατο γερμανικό αξίωμα ο Σταϊνμάιερ
Διεθνής Αμνηστία για Τυνησία: Βασανισμοί και «επιστροφή στο χθες»
Ο Τραμπ υποδέχεται στον Λευκό Οίκο τον Τζάστιν Τριντό
Καιρός: Κρύο, χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά
Ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Καμίνια
Τρία άτομα εισέβαλαν στο πρακτορείο, που βρίσκεται επί του οδού Χίου 17 και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του καταστήματος, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σουλτς: Όποιος φλερτάρει με το Grexit, παίζει με την διάσπαση της Ευρώπης
Ποτάμι: Συνεργασία με την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση
Κοινή πορεία με την πρωτοβουλία «Ωρα αποφάσεων» αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. Την προηγούμενη εβδομάδα, στελέχη και των δύο σχημάτων, συζήτησαν την ιδέα της συμπόρευσης, στη βάση μιας μεταρρυθμιστικής, κεντρώας και προοδευτικής ατζέντας, η οποία θα έχει αναφορά στα προβλήματα του κόσμου.
Χιλιάδες εγκαταλείπουν περιοχή κοντά στο υψηλότερο φράγμα των ΗΠΑ
Η Καλιφόρνια που επί χρόνια μαστίζεται από ξηρασία, ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με καταρρακτώδεις βροχές και χιόνια.
Απενεργοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η βόμβα στο Κορδελιό
Μετά την προπαρασκευή και το σήμα της αστυνομίας ότι ολοκληρώθηκε η εκκένωση της περιοχής από κατοίκους, έγινε η ελεγχόμενη αφαίρεση του πυροκροτητή.