Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανία: Ο Φ.Β. Σταϊνμάιερ εξελέγη νέος πρόεδρος
Στην ειδική συνεδρίαση που έγινε στο Ράιχσταγκ, στο Βερολίνο, ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός έλαβε έλαβε 931 ψήφους υπέρ σε σύνολο 1.239 "μεγάλων εκλεκτόρων" και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Γερμανίας, στη θέση του Γιοάχιμ Γκάουκ που αποφάσισε να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα.
Ματέο Σαλβίνι: «Συμμαχία με τον Γκρίλο; Μετά το Brexit και τον Τραμπ τίποτα δεν είναι αδύνατον»
Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου
Ο σεισμός με μικρό εστιακό βάθος είχε επίκεντρο την περιοχή της Μικρασιατικής Τρωάδας απέναντι από τη βόρεια Λέσβο.
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τη διαπραγμάτευση
Θέτει το ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΝΔ, εάν στην αυριανή συνάντηση του με την Γερμανίδα Καγκελάριο θα πει εκείνο που έχει δηλώσει δημόσια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 'Αδ.
ΝΔ: «Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση ανεβάζουν το λογαριασμό για τους πολίτες»
Ο Ιγκλέσιας επανεξελέγη στην ηγεσία του Podemos
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, τα μέλη του κόμματος εξέλεξαν και πάλι τον Ιγκλέσιας στην ηγεσία, με μεγάλη πλειοψηφία.
H Τουρκία προχωρά στο συριακό αλ Μπαμπ, «επιχειρήσεις μέχρι να πέσει η Ράκα»
Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση των εισαγγελικών αρχών για την υπόθεση του ζεύγους Φιγιόν
Νέες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους ληστές των 20 εργοστασίων σε Αττική και Βοιωτία
Οι αλγόριθμοι και γιατί χρειάζονται περισσότερο κοινωνικό έλεγχο
Οι αλγόριθμοι έχουν εισβάλει αθόρυβα στο λεξιλόγιο των ανθρώπων και - το κυριότερο - στις ζωές τους. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη. Και αυτό δεν είναι καλό για μια κοινωνία.