Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τηλεφώνημα... θύελλα μεταξύ Τραμπ και αυστραλού πρωθυπουργού
Τουρκία: Νεκροί 51 μαχητές του ΙΚ από πολεμικές επιχειρήσεις
Τα μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν 85 στόχους του Ισλαμικού Κράτους στα βόρεια της Συρίας.
Το αδιαχώρητο σε ΚΕΠ και διαδίκτυο για το Επίδομα Αλληλεγγύης
Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία στα ΚΕΠ, όπου έσπευσαν πολίτες προκειμένου να κάνουν αίτηση για το ΚΕΑ 2017.
Δεν αναμένονται προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών τον Σεπτέμβριο
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ΟΛΜΕ, ο υπουργός δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών τον Σεπτέμβριο, με δεδομένο ότι το ΑΣΕΠ δεν θα προλάβει να προχωρήσει τις διαδικασίες, λόγω μεγάλης συμμετοχής, που όπως γράφει το «Έθνος», ενδέχεται να ξεπεράσει τα 80.000 άτομα.
Το «μπαλάκι» των ευθυνών για την μη ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τον ΔΟΛ
Το «μπαλάκι» των ευθυνών για την μη ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, την οποία ο ίδιος είχε προαναγγείλει, για την εξεύρεση ενδιάμεσης λύσης για την πορεία του ΔΟΛ και το μέλλον των 500 και πλέον εργαζομένων και των οικογενειών τους,«πέταξε» στη ΝΔ και τον Κυρ.