Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εμιράτα υπέρ μπλόκου Τραμπ: Δεν στοχεύει τους μουσουλμάνους
Το διάταγμα έχει προκαλέσει, πέραν του εσωτερικού κύματος αντιδράσεων, και επικρίσεις από τους ευρωπαίους συμμάχους των ΗΠΑ.
Δημοσκόπηση: Ο Μακρόν θα είναι ο νέος γάλλος πρόεδρος
Διοικητικό Πρωτοδικείο: Νόμιμη η κράτηση των 8 τούρκων αξιωματικών
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα τους και επικύρωσε την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
Γιούνκερ: Το 2017 είναι χρονιά του «όλα ή τίποτα» για την Ευρώπη
Επιβεβαιώνει το Ιράν την πυραυλική δοκιμή: «Δεν συνιστά παραβίαση»
Κλειστοί το Σαββατοκύριακο τρεις σταθμοί του μετρό
Το κλείσιμο των σταθμών αποφασίστηκε λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.
Το χαμηλό κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο μειώνει το προσδόκιμο ζωής
Αντίστροφη μέτρηση για το Posidonia Sea Tourism Forum
Διοικητικό Δικαστήριο: Νόμιμη η κράτηση των 8 τούρκων αξιωματικών
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα τους και επικύρωσε την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
Συνεχίζονται οι επαφές Τσίπρα στο Βελιγράδι
Σε εξέλιξη είναι η συνάντησή του με την πρόεδρο της Βουλής, Μάγια Γκοΐκοβιτς.