espa pkm

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026, 5:19:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠαΣοΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 60.

Ελαφρά τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, πιθανότατα από θραύσματα. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς φέρεται να βρέθηκαν στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους που αφήνουν πίσω τα ερείπια της πατρίδας τους για να σωθούν από τη σφαγή στη Συρία; Πώς μπορώ να συνεισφέρω; Πολλοί το έχουν αναρωτηθεί βλέποντας το ποτάμι της δυστυχίας των προσφύγων αλλά λίγοι έχουν τις ιδέες, τα χρήματα και την αποφασιστικότητα του Τζιμ Εστιλ.
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 07:50

Το μυστήριο της Oμάδας Λαϊκών Αγωνιστών

Σε ένα μυστήριο χωρίς τέλος εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η δράση της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Τα στελέχη των διωκτικών αρχών έχουν πιστέψει τουλάχιστον τέσσερις φορές ότι έχουν βρεθεί μπροστά στο οπλοστάσιο της ΟΛΑ και κοντά στην εξάρθρωσή της αλλά στη συνέχεια έχουν διαψευστεί.
Χιονίζει από νωρίς το βράδι της Δευτέρας και στην Αθήνα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα να χιονίσει τελικά και στο κέντρο της πόλης.
Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι στις περισσότερες λεωφορειακές γραμμές της Αθήνας έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης.

Πηγή: Το Βήμα

Τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός στη Διάσκεψη της Γενεύης, περιέγραψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ευαγγελισμό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά.

Απαισιόδοξος για την επίλυση του Κυπριακού δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και κατά την αποχώρηση του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Με επιστολή που εστάλη σε τοπική εφημερίδα της Ξάνθης, ο μουφτής Κομοτηνής, Μέτσο Τζεμαλή, διαψεύδει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία του ζητήθηκε η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Θέλω ως μουφτής Κομοτηνής να ενημερώσω υπεύθυνα το κοινό ότι ουδέποτε έχω προσκληθεί και ενημερωθεί από τους αρμόδιους των υπουργείων για να συζητήσω το θέμα της παραίτησης ή αντικατάστασής μου», τονίζεται στην επιστολή του κ.