Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πουτίγκα μήκους 100 μ. και βάρους δύο τόνων στην Καρδίτσα
Πρόκειται για εγχείρημα του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, με το τοπικό Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Παυσιλιπούπολης.
Ικανοποίηση ιδιωτικών εκπαιδευτικών για τη συμφωνία με το κουαρτέτο
Σύμφωνα με τον κ. Κουρουτό, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την έκβαση της διαπραγμάτευσης, η νέα ρύθμιση στον ψηφισθέντα νόμο Φίλη δίνει οριστική λύση σε ένα θέμα που ταλάνιζε τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης για καιρό.
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για τα εναλλακτικά καύσιμα
Τουρκία: Το φιλοκουρδικό HDP επιστρέφει στην Εθνοσυνέλευση
Το κόμμα είχε αποχωρήσει σε αντίδραση για την στοχοποίησή του, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η σύλληψη ηγετικών στελεχών του.
Παρίσι: Ληστεία με λεία €5 εκατ. σε βάρος δύο γυναικών από το Κατάρ
ΟΗΕ: Πάνω από 68.000 οι εκτοπισμένοι από τη Μοσούλη του Ιράκ
Περιμένοντας τον σοσιαλδημοκράτη αντίπαλο της Μέρκελ
Καλές οι σχέσεις Πούτιν-Φιγιόν διαβεβαιώνει το Κρεμλίνο
Ο Πεσκόφ δήλωσε πως η Μόσχα παρακολουθεί από κοντά τις προκριματικές εκλογές στη Γαλλία και πως οι Πούτιν και Φιγιόν «είχαν αρκετά προωθημένες επαφές» όταν ήταν πρωθυπουργοί ο καθένας στη χώρα του, διευκρίνισε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
«Μπουκέτο από τουλίπες» για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι
Νέα αποχή συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς
Κατ' εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν άδειας που θα χορηγείται από τους συλλόγους ή τη Συντονιστική Επιτροπή, έπειτα από σχετικό αίτημα τού επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα.