Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΝΔ: Η κυβέρνηση ας επιβάλλει επιτέλους την τάξη
«Η κυβέρνηση ας επιβάλλει, επιτέλους, την τάξη» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα επεισόδια στο χώρο του Πολυτεχνείου.
«Άθλιοι έκαψαν την ελληνική σημαία. Κανένα άσυλο, κανένα άβατο για εκείνους που βανδαλίζουν τα σύμβολα και την περιουσία ενός ολόκληρου λαού» πρόσθεσε ο κ.
Βομβαρδιστικά σηκώθηκαν από τη Ρωσία χτυπώντας τη Συρία με πυραύλους cruise
Ολοκληρώθηκε η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Μολότοφ, οδοφράγματα και χημικά στο Πολυτεχνείο (συνεχής ενημέρωση)
Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το 2017
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το οικονομικό έτος 2017, παρά τις δυσμενείς εξελίξεις και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα, είναι πλεονασματικός, ανταποκρίνεται ρεαλιστικά στις απαιτήσεις που δημιουργούνται και επιβεβαιώνει την ευρωστία και οικονομική αυτοδυναμία του Δήμου Κιλκίς.
Γεωργαντάς: Καθυστερεί την εκτίμηση ζημιών ο ΕΛΓΑ
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την καθυστέρηση στις εκτιμήσεις ζημιών από τον Ε.Λ.Γ.Α. στις δεντρώδεις καλλιέργειας της Παιονίας και στα σιτηρά τς Φύσκας.
Η σεισμική ακολουθία καλά κρατεί στο Κιλκίς
Ανησυχία στο Κιλκίς προκάλεσε και δεύτερη – κυρίως αυτή- σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 11.15 της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου. Ο σεισμός σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο την περιοχή του Γυναικοκάστρου λίγα χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη του Κιλκίς.
Σεμινάριο ενθάρρυνσης γυναικών για διεκδίκηση και ανάδειξη σε θέσεις πολιτικής ευθύνης
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και στο Κιλκίς, το διήμερο (11 και 12 Νοεμβρίου) σεμινάριο ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης των γυναικών για την διεκδίκηση και ανάδειξη σε θέσεις πολιτικής ευθύνης.
Ανοιχτές οι ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης για ανεργους σε Θεσσαλονίκη – Πέλλα – Ημαθία – Κιλκίς – Ξάνθη - Καβάλα και Έβρο
Σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Ξάνθη, Καβάλα, και Έβρο παραμένουν ανοιχτές αρκετές θέσεις ένταξης στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης – πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για 1000 άνεργους νέους 18-24 ετών, που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).
Ο εορτασμός της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς
Με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως, εκατοντάδες Κιλκισιώτες, τίμησαν χθες και σήμερα τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στην όμορφη και νεοσύστατη Ιερά ανδρώα Μονή του εορτάζοντος Αγίου λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.