espa pkm

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2026, 9:48:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και στο Κιλκίς, το διήμερο (11 και 12 Νοεμβρίου) σεμινάριο ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης των γυναικών για την διεκδίκηση και ανάδειξη σε θέσεις πολιτικής ευθύνης.

Σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Ξάνθη, Καβάλα, και Έβρο παραμένουν ανοιχτές αρκετές θέσεις ένταξης στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης – πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για 1000 άνεργους νέους 18-24 ετών, που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως, εκατοντάδες Κιλκισιώτες, τίμησαν χθες και σήμερα τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στην όμορφη και νεοσύστατη Ιερά ανδρώα Μονή του εορτάζοντος Αγίου λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 21:12

Εκδρομή του “Αγίου Τρύφωνα”

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, πραγματοποίησε εκδρομή στη Ξάνθη, την «πόλη με τα χίλια χρώματα», το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, σε μια ηλιόλουστη μέρα που προσφέρθηκε για μια βόλτα στο παζάρι της Ξάνθης. Γνωστό για το ανατολίτικο χρώμα του, το παζάρι στήνεται κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Βόρειας Ελλάδας.

Αντίθετα περπάτησαν την διαδρομή που εδώ και 2300 χρόνια έκαναν οι άνθρωποι από την πόλη της πηλοθεραπείας Κλίτες προς την προσκυνηματική του Ασκληπιού πόλη Μόρρυλο μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς.

Τρυφερότητα, χαρά και συνάμα συγκίνηση, ήταν πλημμυρισμένη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, την  Κυριακή το μεσημέρι 13 Νοεμβρίου 2016, στο εντευκτήριο του συλλόγου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία θέλοντας έτσι  να αποτίσει έναν μικρό φόρο τιμής, ευαισθητοποίησης και υπενθύμισης του χρέους μας προς αυτούς.

Στις εγκαταστάσεις του Ερμή στον Εύοσμο μετέβησαν τα τμήματα Μπάρτσα, Ατλέτικο, Αγιαξ, Ιντερ και Μαντσεστερ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι μικροί αθλητές χάρηκαν το ποδόσφαιρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους αντιμετωπίζοντας ισχυρές ομάδες από την Θεσσαλονίκη.

Έτοιμη περισσότερο από ποτέ, δηλώνει η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 21:05

Ξανά κοινή θέση των τριών συμβούλων

Θα ψηφίσω υπέρ της μελέτης και υπέρ της επένδυσης της ΑΛΟΥΜΥΛ, όπως υπερψήφισα και με τη μελέτη – επένδυση στην Τέρπυλλο. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά.. υπενθύμισε με νόημα ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Η Ρωσία ελπίζει ότι η επόμενη κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα υιοθετήσει νέα προσέγγιση για την επίλυση της συριακής κρίσης, ανέφερε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, επισημαίνοντας ότι υπάρχει στροφή στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις.