espa pkm

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2026, 12:53:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Αφαιρούσαν από εξωτερικούς χώρους και αποθήκες καταστημάτων ξύλινες παλέτες και μεταλλικά δοχεία

Η συνολική λεία τους υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 5.000 Ευρώ

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα σε περιοχές του Κιλκίς.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 35 και 32 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

«Η νέα κυβέρνηση της χώρας θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζουν κάποιοι και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο.
Με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» 75 μαθητές Α' και Β' Λυκείου από την Κομοτηνή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Από αυτούς οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση.
Με μήνυμα στο Twitter, αλλά και ανάρτηση στο Facebook, ο πρωθυπουργός αποχαιρέτισε τον Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 90 ετών.
Στο λογαριασμό του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας, αναλυτικότερα έγραψε: «Στις τωρινές πολιτικές συνθήκες στον πλανήτη μας κάθε απόφαση, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να αναλύεται και να εφαρμόζεται με προσοχή, έγραφε η συγχαρητήρια επιστολή που είχα δεχθεί από τον ιστορικό ηγέτη της παγκόσμιας αριστεράς, τον Φιντέλ Κάστρο.
Την απόφαση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, το ανθρώπινο κεφάλαιο και να επενδύσει σε αυτό υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησής του στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις».
Δύο στους τρεις Γερμανούς (ποσοστό 64%) εγκρίνουν την απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ να διεκδικήσει τέταρτη θητεία στην καγκελαρία στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2017, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη δημόσια τηλεόραση ZDF.
Έρευνες για τον εντοπισμό σκάφους, το οποίο μεταφέρει περίπου 150 πρόσφυγες, διεξάγει από τα ξημερώματα του Σαββάτου το Λιμενικό, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πύλου.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού και οκτώ παραπλέοντα πλοία.
Τη βεβαιότητα ότι το Ποτάμι θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν προκηρυχθούν, εκφράζει σε συνέντευξή του στα Νέα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ επικρίνει την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο Κυπριακό και τη δεύτερη αξιολόγηση.
Η ιστορία της αρχίζει τον Οκτώβριο του 1492, όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος, στη διάρκεια του πρώτου του ταξιδιού, την αντίκρυσε και τη διεκδίκησε για λογαριασμό των Reyes Catolicos, των Καθολικών Βασιλέων της Ισπανίας.
Τέλος και τυπικά μιας ολόκληρης εποχής για την Κούβα. Απεβίωσε, σε ηλικία 90 ετών, ο Φιντέλ Κάστρο, ηγέτης της κουβανικής επανάστασης. Την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ραούλ Κάστρο, αδερφός του Φιντέλ, ο ο ποίος