Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:06:35 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.547 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 78 συνδέονται με γνωστές συρροές και 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 34.299, εκ των οποίων το 55,3% άνδρες.

Τον σεβασμό του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε με τις δηλώσεις του ο προπονητής της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως και ο κεντρικός αμυντικός, Χεσούς Βαγιέχο, στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι με φόντο την αναμέτρηση της ισπανικής ομάδας με τον «Δικέφαλο του βορρά».

Γράφει o Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

Ξεκινώντας να γράψω αυτό το αφιέρωμα για το ΕΠΟΣ του ΄40, αναρωτήθηκα: "Υπάρχει περίπτωση οι Έλληνες, όπου και αν κατοικούν να μην αισθάνονται ρίγη συγκινήσεως, όταν φέρνουν στην μνήμη τους τα ένδοξα γεγονότα του 1940; ".

Γράφουν οι: Νικολοπούλου Αναστασία, Π.Μ.Σ. Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Π.Θ. / Δικηγόρος Αθηνών. Κουτσουπιά Φ. Μαρία-Ωραιοζήλη, Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Τμήμα Νομικής Ε.Κ.Π.Α. / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου/Διοικητικού Δικαίου / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος.

Πριν από 80 χρόνια εκατοντάδες κιλκισιώτες αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας, γράφοντας με το αίμα τους το αξεπέραστο έπος του 1940. Πολλοί χάθηκαν στα χαρακώματα των ελληνοαλβανικών βουνών, οι περισσότεροι επέστρεψαν νικητές στην πόλη και στα χωριά τους.

Πριν από λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 13 νέα κρούσματα στο νομό Κιλκίς για το τελευταίο 24ωρο και χθες Τρίτη 27/10/2020 είχαμε άλλα 11. Για τις δυο ημέρες, λοιπόν, έχουμε 24 κρούσματα κι αν προστεθούν σε αυτά της τελευταίας εβδομάδας, όπως τα καταγράφει στο σημερινό της φύλλο η ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, τότε φθάνουμε στα 64 κρούσματα στο ν. Κιλκίς από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου!

 
 
 

Νέα εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1547 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 78 συνδέονται με γνωστές συρροές και 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Από τον κ. Λεωνίδα Αρβανιτίδη, διευθυντή του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, στον Μητροπολιτικό ναό του Κιλκίς, την Τετάρτη 28-10-2020:

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 18:21

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Γεωργαντά!

Το σημειώνουμε, έτσι για την ιστορία. Πριν από 20 περίπου ημέρες στα γραφεία μας κεράσαμε καφέ στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά.

Στους αγώνες  για το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: