Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 1:59:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr


Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την εταιρία « ΜΑΚΒΕΛ» για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς τον Σύλλογο και την χρηματική δωρεά που πραγματοποίησε.

Το Σάββατο & την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των Κορασίδων Κ18 με την συμμετοχή μας στην τελική φάση (FinalFour) που έγινε στο ΔΑΚ  του Αιγινίου.

Η πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Τσι, που φυλακίστηκε αφότου έγινε το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2021, βγήκε από το κελί της και μετήχθη σε κατοικία, δήλωσε επίσημη πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οκτώ στους δέκα Έλληνες θεωρούν ότι η ΕΕ έχει αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή και επτά στους δέκα ότι η χώρα ωφελήθηκε από την ένταξη στην ΕΕ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο», ενόψει των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν από την 6η ως την 9η Ιουνίου.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας ενώ η αεροπορική εταιρεία Emirate Airlines ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι αναστέλλει το τσεκ-ιν για τους επιβάτες που αναχωρούν από το εν λόγω αεροδρόμιο από τις 8 π.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 08:48

Σε εξέλιξη η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Στάση εργασίας στα ταξί

Πέντε ακόμα άτομα, Πακιστανικής καταγωγής, ταυτοποιήθηκαν από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας, για τη βίαιη επίθεση με μαχαίρια και ρόπαλα σε βάρος ομοεθνών τους, στην Ξηροκρήνη τον Μάρτιο του 2022.

Στο Ομάν, εννέα μαθητές και ο οδηγός τους, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το όχημα που τους μετέφερε παρασύρθηκε από τα νερά της πλημμύρας.

Η Εθνική Επιτροπή Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε ότι οι ομάδες διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν δύο αγνοούμενους.

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ είναι το βασικό ζήτημα στην ατζέντα της Συνόδου της έκτακτης Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες σήμερα 17η και αύριο Πέμπτη 18η Απριλίου, αναφέρει η πρόσκληση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ προς τους ηγέτες των 27.

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών «χτυπά» τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη λίμνη.

Το Newsbeast εξασφάλισε βίντεο από κατοίκους του Ντουμπάι, που δείχνουν πλημμυρισμένα εμπορικά κέντρα, σταθμούς μετρό αλλά και το διεθνές αεροδρόμιο που μετατράπηκε σε θάλασσα.