Το πρώτο εξάμηνο του 2026 θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η νέα ανεξάρτητη αρχή, που συνδέεται με τη μεταρρύθμιση του συστήματος εποπτείας της αγοράς και προστασίας του καταναλωτή, όπως υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε πλήρη λειτουργία η νέα ανεξάρτητη αρχή εποπτείας αγοράς και προστασίας καταναλωτή το πρώτο εξάμηνο του 2026
Φώτισε o Πανάγαθος τους αρμόδιους και μεταφέρεται το μόνιτορ!
Ο ορισμός του θριάμβου.
Ύστερα από μήνες πολλούς κι αφού πολλοί ως μη όφειλαν κώφευσαν στο αίτημα του διευθυντή της Καρδιολογικής, τελικά εγκρίθηκε η μεταφορά του μόνιτορ (σύστημα παρακολούθησης ασθενών και κεντρικό σταθμό) από την ….πακεταρισμένη ΜΕΘ στη στεφανιαία μονάδα της
Καρδιολογικής.
Και μαθηματικά εκτός στόχου, Έχασε 5-1 στον Πολύγυρο ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου
Θεωρητικά μέχρι την Τετάρτη είχε ελπίδες ανόδου ο Επτέλοφος. Μετά το βαρύ 5-1 στον Πολύγυρο από την Νίκη κι ενώ απομένει μόνο μια αγωνιστική (στην άλλη κάνει το ρεπό του) ο Επτάλοφος δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο τέταρτος Ερμής Εξοχής έχει ήδη εφτά βαθμούς οπότε…
Η Ε’ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ετοιμάζεται να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη λίμνη Δοϊράνη
Μια ξεχωριστή δράση προγραμματίζει η Ε’ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025, στις 10:00 το πρωί, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα βρεθούν στη λίμνη Δοϊράνη, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
Το πάλεψε ο Γεωργαντάς, αλλά…
Αποτελούσε κοινό μυστικό.
Η ελλιπής οργάνωση, η προβληματική τεχνική υποστήριξη, η απροθυμία του πολιτικού προσωπικού να συγκρουστεί με παγιωμένες παραβατικές συμπεριφορές είχαν επιτρέψει διαχρονικά την εμφάνιση νοσηρών φαινομένων και την διασπάθιση κοινοτικών πόρων από αετονύχηδες «αγρότες και κτηνοτρόφους».
Σοκ στο Χαρτούμ: 70 θάνατοι από χολέρα σε μόλις δύο ημέρες
Επιδημία χολέρας στοίχισε τη ζωή σε 70 ανθρώπους σε δύο ημέρες στην πρωτεύουσα του Σουδάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, εν μέσω κατάρρευσης των ιατρικών υπηρεσιών του Χαρτούμ.
Δημήτρης Τσιόδρας: Επείγουσα ανάγκη ευρωπαϊκού σχεδίου δράσης για τις σπάνιες ασθένεις
Την εκπόνηση ευρωπαϊκού σχεδίου δράσης για τις σπάνιες ασθένειες ζητάει ο ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, με ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Νέα πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα από τον αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
Ο αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ παρουσίασε μια νέα πρόταση για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών στη λωρίδα της Γάζας, η οποία περιλαμβάνει την απελευθέρωση 10 ομήρων, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Ουαλίντ Ρεγκραγκί: Το Μουντιάλ του 2030 και η πολιτισμική σημασία του
Καθώς το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στρέφει σιγά σιγά το βλέμμα προς το Μουντιάλ του 2030 – μια ιστορική διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί από κοινού σε Μαρόκο, Ισπανία και Πορτογαλία, καθώς και τρεις αγώνες στην Ουρουγουάη, την Αργεντινή και την Παραγουάη – ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, μοιράστηκε την οπτική του για το τι σημαίνει αυτή η στιγμή, όχι μόνο για την ομάδα του αλλά και για τη Μεσόγειο ως πολιτισμικό και γεωπολιτικό χώρο.
48ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας στην ανατολική περιφερειακή οδό το Σάββατο
Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου, θα ξεκινήσει ο σταδιακός σαρανταοκτάωρος αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό και στα δύο ρεύματα, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ9 (Τούμπα) και Κ11 (Πυλαίας – Πανοράματος), όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.