espa pkm

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2026, 3:16:54 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Όλοι και Όλες την Τετάρτη 04 Ιουνίου στις 6μμ

έξω από το στρατόπεδο της Αργυρούπολης

 

Θα ακολουθήσει πορεία Ειρήνης μέχρι την κεντρική πλατεία Κιλκίς και

Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό στις 8μμ

      Μετά την πραγματοποίηση την 18/5/2025 της  Γενικής Συνέλευσης, εκλογών και αρχαιρεσιών του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς  στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης  Πολυανής  και  Κιλκσίου προέκυψε το ακόλουθο νέο Δ.Σ:

Κοινοβουλευτική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων (ΑΚΕ) προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης σχετικά με τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα στη λειτουργία της τράπεζας θεμάτων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της σχετικής ερώτησης:  

Το δικό της σχόλιο κατέγραψε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Στέλλα Γιαννακοπούλου, στην ανάρτησή μας για τη συγκρότηση της Επιτροπής διεκδίκησης Νέου Νοσοκομείου στο Κιλκίς. Κι έχει ενδιαφέρον να το καταγράψουμε, αφού προέρχεται από έναν άνθρωπο που τα ζει από τα μέσα και αγωνίζεται για τα μικρά και τα μεγάλα της δημόσιας υγείας στο νομό μας:

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων διπλωματικών πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στον τερματισμό της πολεμικής σύρραξης.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα το Βερολίνο, όπως γνωστοποίησε η γερμανική κυβέρνηση.

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς ανακοίνωσε σήμερα ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πλήγματα εναντίον «τρομοκρατικών στόχων» στην Υεμένη, μία ημέρα μετά την εκτόξευση δύο βλημάτων από τους σιίτες αντάρτες Χούθι κατά του Ισραήλ.

Η Ρωσία ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες συνομιλίες με την Ουκρανία, εν μέσω εντεινόμενων εντάσεων. Η Ρωσία προγραμματίζει να ανακοινώσει το προσεχές διάστημα τον επόμενο γύρο άμεσων συνομιλιών με την Ουκρανία, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ακριβή ενέργεια, ανεπαρκείς υποδομές μεταφορών, ασταθείς τηλεπικοινωνίες και αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση αποτελούν σήμερα τα βασικά εμπόδια για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τη διεθνή ανταγωνιστικότητά τους.

Την δέσμευση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, ότι η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο ΥΜΑΘ θα παραμείνει ενεργή και θα συνεχίσει να υποδέχεται, να αξιολογεί και να εγκρίνει τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων από επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, εξασφάλισε ο Θεόδωρος Καράογλου, με την παρέμβαση που έκανε στη Βουλή κατά την ομιλία του για το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.