espa pkm

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, 3:24:51 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Φαήλος Κρανιδιώτης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν γρήγορα εκλογές, αλλά εμείς ετοιμαζόμαστε, γιατί ένα κόμμα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο» είπε ο κ.
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 16:50

Γερμανόφωνα ΜΜΕ: Το Βερολίνο είναι αλλιώς

Το ασυνήθιστο αποτέλεσμα της κάλπης στο Βερολίνο, που στέλνει έξι κόμματα στην τοπική Βουλή και δρομολογεί συνασπισμό με αριστερό πρόσημο, κυριαρχεί σήμερα στον γερμανόφωνο τύπο.




Τον κατηγορούμενο Αναστάσιο Πανταζή, φερόμενο ως πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, αναγνώρισε ο Αιγύπτιος αλιεργάτης κ. Αμπού Χαμάντ Σάαντ ως θύτη - μεταξύ άλλων - της βίαιης επίθεσης από μέλη της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του, τον Ιούνιο του 2012.
Επί έξι χρόνια ασελγούσε κατ’ επανάληψη, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 55χρονος σε ανήλικο κορίτσι, από τότε που αυτό ήταν μόλις επτά ετών.

Το 13χρονο σήμερα κορίτσι κατήγγειλε το περασμένο καλοκαίρι στην Αστυνομία τα όσα βίωνε.
Ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών επέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στην εισαγγελέα Εφετών κυρία Γεωργία Τσατάνη.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία και δεν αποτελεί κώλυμα για οποιαδήποτε υποψηφιότητά της στις αρχαιρεσίες της Εισαγγελίας Εφετών.
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να απευθυνθεί στην Ολομέλεια της Συνοδου Κορυφής του ΟΗΕ για τη διαχείριση προσφυγικών μεταναστευτικών μετακινήσεων μεγάλης κλίμακας σήμερα, Δευτέρα.

Η έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας έχει οριστεί για τις 15:30 (ώρα Ελλάδας) και η Σύνοδος θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα της Τρίτης.
Περίεργη, προκλητική και συνάμα ανόητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υπόθεση με την παρακολούθηση του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά από δύο δημοσιογράφους, μόνιμους ανταποκριτές τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και εφημερίδων και ενός περιοδικού στη Νέα Υόρκη.

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου. Ένας 26χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι αφού νωρίτερα πυροβόλησε την26χρονη φίλη του, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.



Τον κατηγορούμενο Αναστάσιο Πανταζή, φερόμενο ως πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, αναγνώρισε ο Αιγύπτιος αλιεργάτης κ. Αμπού Χαμάντ Σάαντ ως θύτη - μεταξύ άλλων - της βίαιης επίθεσης από μέλη της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του, τον Ιούνιο του 2012.
Διαψεύδει το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ότι υπήρξε συνάντησή του με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα την περασμένη εβδομάδα. Στην ανακοίνωση σημειώνεται, μάλιστα, πως όλη την περασμένη εβδομάδα ο κ.