Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βουλή: «Πυρά» Μηταράκη στην εξεταστική επιτροπή για off-shore στη μετοχική σύνθεση της «Αυγής»
Κατά την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Λεων.
Οσμπορν: Πρώτα νέα σχέση Βρετανίας-ΕΕ και μετά Brexit
Αυξήσεις τιμών σε ΜΗΣΥΦΑ ενόψει διεύρυνσης των σημείων πώλησης
Πέντε πύρινα μέτωπα στην Κρήτη
Στις 13.30 φωτιά εκδηλώθηκε στο Θέρισο Χανίων, σε δυσπρόσιτο σημείο-κορυφή βουνού, όπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
ΙΝΚΑ: Οκτώ στους δέκα Ελληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές
Ο κελτικός γρίφος: Γιατί Σκωτία και Β. Ιρλανδία απέρριψαν το Brexit
Εντυπωσίασε το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού»
Οι πελαργοί, τα μεγαλόσωμα πετούμενα που έκαναν πρωτεύουσά τους το Βαφειοχώρι, για ένα τριήμερο είχαν την τιμητική τους. Άφησαν για λίγο τις φωλιές τους, τον καταγάλανο ουρανό και κατέλαβαν το φουαγέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου!
Γιορτή λήξης κατηχητικών I. Μητροπόλεως Κιλκισίου
Με αισθήματα πνευματικής χαράς και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως εορταστική εκδήλωση για τη λήξη των κατηχητικών της χρονιάς 2015-16.
Ο Μιχάλης Αρκούδας κεντρικός ομιλητής σε Πανελλήνιο Συνέδριο γενικής χειρουργικής
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο ΒΟΛΟΣ ΠΑΛΑΣ από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου. ‘’Η αντιμετώπιση των χειρουργικών ασθενών στις μέρες μας απαιτεί την συνεργασία και τον συντονισμό πολλών ειδικοτήτων για την επίτευξη της ενδεικνυόμενης θεραπευτικής στρατηγικής και του καλύτερου εξατομικευμένου αποτελέσματος
Άλλη μια επιτυχία του ΤΕΙ Κιλκίς:Το μπλουτζίν ...αλλιώς
Το δημοφιλές τζιν παντελόνι αποδομείται και πρωταγωνιστεί…αλλιώς σε μία νέα πρωτότυπη έκθεση, που παρουσιάζει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.