espa pkm

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2026, 8:19:31 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συναντήσεις χαμηλού προφίλ και χωρίς πολλές δυνατότητες παρέμβασης θα έχει ο Αλ. Τσίπρας στις Βρυξέλλες την Τρίτη και την Τετάρτη στο πλαίσιο και το περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και στον απόηχο του Brexit.
Ύστερα από πρόσκληση του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία στις 4 και 5 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της χώρας Μαρκ Ρούτε, ο οποίος θα παραθέσει δείπνο εργασίας προς τιμήν του.
Στην πρώτη τους Σύνοδο Κορυφής μετά το βρετανικό δημοψήφισμα που έβγαλε Brexit προσέρχονται οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το μείζον να είναι για το Λονδίνο και τους υπόλοιπους το πότε θα ξεκινήσει το διαζύγιο.
«Εγώ, όταν με το καλό κερδίσουμε τις εκλογές, αμέσως μετά και εφόσον έχει ψηφιστεί η εγκληματική απλή αναλογική, θα ανοίξω θέμα εκλογικού νόμου να συζητηθεί σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει, για τρίτο 24ωρο, η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στα Δερβενοχώρια.

Η φωτιά μαίνεται σε δασική και δύσβατη περιοχή, σε δύο μεγάλα μέτωπα: Το ένα με βορειοδυτική κατεύθυνση προς την Οινόη και το άλλο με νοτιοανατολική προς τον Ασπρόπυργο.
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 08:50

Και στην Κηφισιά υπάρχουν συσσίτια

Η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα δυτικά και στα βόρεια προάστια. Δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο και σε οικογένειες που θεωρούνταν από παλιά ευκατάστατες.

Στην Κηφισιά όμως, περιοχή που από πολλούς θεωρείται ότι κατοικείται από πλουσίους, πολλές οικογένειες αυτή τη στιγμή επιβιώνουν από τα συσσίτια και τη φιλανθρωπία εμπόρων και καταστηματαρχών της περιοχής.
Συναντήσεις χαμηλού προφίλ και χωρίς πολλές δυνατότητες παρέμβασης θα έχει ο Αλ. Τσίπρας στις Βρυξέλλες την Τρίτη και την Τετάρτη στο πλαίσιο και το περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και στον απόηχο του Brexit.
Το παρελκυστικό παιχνίδι στο οποίο έχει αποδυθεί ο Αλ. Τσίπρας και ο τακτικισμός της κυβέρνησης σε σχέση με την συζήτηση που με δική της πρωτοβουλία άνοιξε για τον εκλογικό νόμο και το Σύνταγμα, αναδείχθηκαν την Δευτέρα.
Μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, υψώνονται φωνές και σε άλλες χώρες για να διοργανωθούν παρόμοια δημοψηφίσματα. Αν και οι ονομασίες μένουν στα πρότυπα του Grexit και του Brexit _ Frexit για τη Γαλλία, Nexit για την Ολλανδία και Oexit για την Αυστρία _ τα προτεινόμενα δημοψηφίσματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους όσον αφορά τα κίνητρα και τις πιθανότητες να διοργανωθούν.
Την ημέρα του μεγαλύτερου θριάμβου του ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από το σπίτι του με τους ώμους σκυφτούς, τα χέρια βαθιά στις τσέπες και το πρόσωπο σε περισυλλογή. Περαστικοί και κάποιοι γείτονες αποδοκίμασαν τον πρώην δήμαρχό τους φωνάζοντας: «Ντροπή σου, Μπόρις».