Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μεταρρυθμιστές-λαϊκιστές και όχι Δεξιά-Αριστερά η νέα διαχωριστική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντηθεί χθες στο Παρίσι με τον 38χρονο κεντροαριστερό και εκσυγχρονιστή Γάλλο υπουργό Οικονομικών Εμμανουέλ Μακρόν ήταν ένα σήμα προς πολλές πλευρές για την κατεύθυνση που θέλει να κινηθεί ο πρόεδρος της Ν.
Σε απεργία πείνας οι πρόσφυγες στο Σχιστό
Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική των κλειστών συνόρων της ΕΕ.
Την δίωξη και καταδίκη έλληνα πιλότου ζητά η Τουρκία
Τούρκοι εισαγγελείς ζητούν την καταδίκη σε δις ισόβια για «ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας» και για «πράξεις κατά της ανεξαρτησίας του τουρκικού κράτους» ενός έλληνα πιλότου τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την κατάρριψη ενός τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους F-16 στο Αιγαίο το 1996.
Τουρκία: Πρώτο «ναι» της Βουλής στην άρση ασυλίας βουλευτών
Δρακόντεια μέτρα στο Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης Πούτιν
Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ρώσου Προέδρου έχουν φτάσει και έχουν εγκατασταθεί στη μονή, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.