espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 12:01:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Επίθεση» εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας εξαπέλυσε την Τρίτη η ομάδα χάκερ Anonymous, που σε ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι «έριξε» την ιστοσελίδα της ΤτΕ για περίπου έξι ώρες.

Οι χάκερ ισχυρίζονται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επιχείρησης #OpIcarus, δηλαδή «Επιχείρηση Ίκαρος».

Από την Κυριακή, 15 Μαΐου, ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις νέες εγγραφές παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Οι αιτήσεις για την περίοδο 2016-2017 θα γίνονται στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου: www.dbda.gr.
Υποβλήθηκαν σήμερα οι υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Κύπρο στις 22 Μαΐου για την ανάδειξη των 56 μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων. Υποψηφιότητες υποβλήθηκαν επίσης για την ανάδειξη αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων των Μαρωνιτών, των Αρμενίων και των Λατίνων στο κοινοβούλιο.
Την άποψη ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στα εξωτερικά σύνορα που καθιστούν αναγκαία την «κατ’ εξαίρεση» διατήρηση των εσωτερικών συνοριακών ελέγχων που έχουν επιβάλει πέντε χώρες για περαιτέρω έξι μήνες εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως η Ελλάδα έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο» τους τελευταίους μήνες και βδομάδες.
Ο Γιάνι, ένας 10χρονος Φιλανδός κατάφερε να «χακάρει» το Instagram. Ο μικρός Φιλανδός έλαβε 10.000 δολάρια επειδή ανακάλυψε ένα bug στο Instagram.

Ο Γιάνι χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό, ενημέρωσε το Facebook, ιδιοκτήτη του Instagram ότι κατάφερε να διαγράψει σχόλιο χρήστη.
Τρεις νέες μεραρχίες θα δημιουργήσουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στη δυτική και τη νότια Ρωσία για να "αντισταθμίσουν την ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ", ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
Η Κομισιόν είπε το «ναι» στην ελεύθερη μετακίνηση των Τούρκων στη Ζώνη Σένγκεν.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει στις κυβερνήσεις των κρατών - μελών της ΕΕ να άρουν τα κριτήρια για χορήγηση της βίζας σε Τούρκους πολίτες έως τα τέλη Ιουνίου.
Οι δύο γύροι των προεδρικών εκλογών του 2017 στη Γαλλία θα διεξαχθούν στις 23 Απριλίου και στις 7 Μαΐου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η κυβέρνηση.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέν Ζιπέ, του κεντροδεξιού κόμματος να προηγείται.
Ξεκινά η Hellenic Seaways ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες με ταχύπλοο από τις 16 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η Hellenic Seaways εγκαινιάζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων με ταχύπλοο επιβατηγό από τις 16 Ιουνίου 2016 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Άλλο ένα κάλεσμα σε κλιμάκωση της αναρχικής δράσης, εν προκειμένω τον Μάιο, απευθύνουν, μέσω της ιστοσελίδας indymedia, από τις φυλακές έξι μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και ο Νίκος Ρωμανός, σε δύο κείμενά τους.