Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΤτΕ: Έγκαιρα αντιμετωπίστηκε η επίθεση από τους Anonymous
«Επίθεση» εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας εξαπέλυσε την Τρίτη η ομάδα χάκερ Anonymous, που σε ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι «έριξε» την ιστοσελίδα της ΤτΕ για περίπου έξι ώρες.
Οι χάκερ ισχυρίζονται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επιχείρησης #OpIcarus, δηλαδή «Επιχείρηση Ίκαρος».
Δήμος Αθηναίων: Από 15 Μαΐου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς
Οι αιτήσεις για την περίοδο 2016-2017 θα γίνονται στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου: www.dbda.gr.
Κύπρος: Ρεκόρ υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου
Αβραμόπουλος για προσφυγικό: Η Ελλάδα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο
Δεκάχρονος Φιλανδός κατάφερε να «χακάρει» το Instagram
Ο Γιάνι χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό, ενημέρωσε το Facebook, ιδιοκτήτη του Instagram ότι κατάφερε να διαγράψει σχόλιο χρήστη.
Ρωσία: Απαντά στο ΝΑΤΟ με νέες διμοιρίες στα δυτικά-νότια της χώρας
Η Κομισιόν προτείνει απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους
Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει στις κυβερνήσεις των κρατών - μελών της ΕΕ να άρουν τα κριτήρια για χορήγηση της βίζας σε Τούρκους πολίτες έως τα τέλη Ιουνίου.
Γαλλία: Στις 23 Απριλίου και 7 Μαΐου 2017 οι προεδρικές εκλογές
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέν Ζιπέ, του κεντροδεξιού κόμματος να προηγείται.