Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ένας τραυματίας σε συμπλοκή προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά
Μικρής έκτασης συμπλοκή μεταξύ ομάδας μεταναστών Αφγανικής υπηκοότητας σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εξ αυτών.
«Όχι» των θεσμών στο αίτημα Φίλη για προσλήψεις 22.000 εκπαιδευτικών
Τουλάχιστον 5 νεκροί στο Τέξας από τις σαρωτικές πλημμύρες
CNN Türk: Η Τουρκία σκοτώνει 32 φερόμενους ως τζιχαντιστές στο βόρειο Ιράκ
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν την Τρίτη 32 φερόμενους ως τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή Μπασίκα του βόρειου Ιράκ, ανταποδίδοντας πυρά έπειτα από επίθεση εναντίον τουρκικού άρματος μάχης σε στρατόπεδο στην περιοχή, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Απεβίωσε ο Πατρίσιο Αϊλουίν, ο πρώτος δημοκρατικός πρόεδρος της Χιλής
"Ο θάνατός του οφείλεται σε φυσικά αίτια" είπε ο γιος του, Μιγκέλ Αϊλουίν, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του πρώην προέδρου.
Οργή στην Αίγυπτο: Αστυνομικός σκότωσε πλανόδιο για μια κούπα τσάι
Το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε άλλους δύο, στη διάρκεια αντιπαράθεσης για την τιμή μιας κούπας τσαγιού.
Δικαιολογίες από το υπουργείο Υγείας για τον διαγωνισμό γιατρών
Αύξηση των περιστατικών της ρατσιστικής βίας το 2015
Ανεξαρτητοποιήθηκε από «Το Ποτάμι» ο Χάρης Θεοχάρης
Σε επιστολή του προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρει:
Συνομιλία Τσίπρα - Μέρκελ για την αξιολόγηση
Τηλεφωνική επικοινωνία με την γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Αντικείμενο της συζήτησης τους, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ήταν η πορεία της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.