espa pkm

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 12:10:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 19:50

Πέθανε ο Γεράσιμος Αρσένης

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠαΣοΚ, Γεράσιμος Αρσένης έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο Γεράσιμος Αρσένης έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Άμυνας και Παιδείας, ενώ υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου.
Δεν κοπάζει στο Βέλγιο ο σάλος που έχει πυροδοτήσει η επίμαχη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Γιάν Γιαμπόν ότι υπήρξαν μουσουλμάνοι που κυριολεκτικά «χόρευαν από τη χαρά τους» για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 40χρονος σύρος πρόσφυγας που τραυματίστηκε τη Δευτέρα στον καταυλισμό της Ειδομένης, όταν χτυπήθηκε από μεταγωγικό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στους πέντε ανήλθε ο απολογισμός των νεκρών από τις ρουκέτες που ερρίφθησαν από το έδαφος της Συρίας στην τουρκική μεθοριακή πόλη Κιλίς. Άλλο ένα παιδί από Συρία υπέκυψε την Τρίτη στα τραύματά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά δίκτυα NTV και CNN Turk.
Αναβλήθηκε - μετά από παρέμβαση λιμενεργατών - η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα εργαζομένων μπήκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα και ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης λέγοντας πως όσο δεν τίθενται προς συζήτηση τα θέματα που τους απασχολούν δεν θα συνεχιστεί η συζήτηση σχετικά με την ιδιωτικοποίηση.
Στον απόηχο της επίσκεψής του στο νησί της Λέσβου ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά με δυνατή φωνή από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταθεί αλληλέγγυα στους πρόσφυγες καταγγέλλοντας την αδιαφορία της κοινωνίας απέναντί τους.
Μία απόφαση της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση θα επέφερε σοβαρές συνέπειες στο θέμα της ασφάλειας, προειδοποιεί ο διευθυντής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ.

«Αν θέσεις σε κίνδυνο οποιοδήποτε μέρος του πλαισίου για διεθνή αστυνομική συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών, που η Βρετανία σήμερα βασίζεται σε αυτό, τότε σαφώς υπάρχει η πιθανότητα συνεπειών» επισήμανε μιλώντας στο Reuters.
Εξηγήσεις ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και την διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, σχετικά με τη νομιμότητα των διαδικασιών στελέχωσης των ΜΕΘ, ΜΑΦ και ΜΕΝΝ. Επίσης επικρίνει το υπουργείο Υγείας για τη στασιμότητα που επικρατεί στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ζητά την άμεση ανάληψη δράσεων.
Επίδοξο ληστή των ΕΛΤΑ της Ν. Σμύρνης αφόπλισε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, μέσα στο υποκατάστημα επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου 6.

Ο δράστης μπήκε στα ΕΛΤΑ κι έβγαλε όπλο, ζητώντας χρήματα από τους ταμίες.
Πού βρίσκεται ο ελληνικός Καναδάς; Πώς ξεχωρίζει κανείς τη φωνή του τσακαλιού; Γιατί τα φλαμίνγκο είναι ροζ και ποια είναι τα απειλούμενα είδη της Ελλάδας; Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν στην ελληνική φύση θα κληθούν να δώσουν, όσοι δοκιμάσουν το νέο διαδικτυακό παιχνίδι του WWF Ελλάς, στον «Γύρο του Κόσμου σε 80 ερωτήσεις» (http://wwf-atlas.gr/).