Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δεν απέπλευσε πλοίο για το Μαρμάρι λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα
Το πλοίο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 08:30, από το λιμάνι της Ραφήνας, ακινητοποιήθηκε άμεσα από στελέχη του Λιμενικού.
Στάση εργασίας του ΕΚΑΒ από τις 9 π.μ. ως τις 12 το μεσημέρι
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 9 π.μ. ως τις 12 μ.μ. πραγματοποιούν σήμερα, Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μοναδικός Οργανισμός Δημόσιας και Δωρεάν επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας στην Ελλάδα και παράλληλα ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους.
Νέο κύμα προσφύγων καταφθάνει στη Λέσβο λόγω βελτίωσης του καιρού
Έκκληση από Ντόρα Μπακογιάννη να πέσουν οι τόνοι στη ΝΔ
Προ των πυλών η διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας υπό τη σκιά της σύγκρουσης Μεϊμαράκη-Σαμαρά - Στα άκρα ο πόλεμος των υποψηφίων αρχηγών
Με τα σενάρια περί δημιουργίας ενός νέου κόμματος, λαϊκού –δεξιού και ενός πιο κεντρογενούς-φιλελεύθερου από τα…σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας να ενισχύονται όλο και περισσότερο, στα άκρα οδηγείται ο πόλεμος των υποψηφίων αρχηγών του κόμματος, ενώ βαριά ρίχνει τη σκιά της η σύγκρουση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Γεροβασίλη: Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο της διαπραγμάτευσης
CNN: Πότε πρέπει να υποκύπτει μία πόλη στον φόβο των τρομοκρατών
Δημοσκόπηση: Το 52% των Βρετανών θέλει «Brexit»
Είναι η πρώτη τέτοια δημοσκόπηση μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς το ευρωσκεπτικιστικό στρατόπεδο προσπαθεί να συνδέσει την τρομοκρατία με το προσφυγικό -έστω κι αν θεωρείται ότι οι ίδιες οι επιθέσεις και η αλληλεγγύη στη Γαλλία μπορεί, αντιθέτως, να ενισχύσουν το στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στους «28».
Τρεις υπό κράτηση στο Βέλγιο, έρευνες στη «ζώνη καμικάζι» στο Παρίσι
ΕΛ.ΑΣ.: «Ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι ήταν στην Ελλάδα, είναι οριστικό»
«Πράγματι ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, είχε έλθει στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2015. Είναι οριστικό και δεν πρέπει να το αμφισβητούμε. Το έχουμε αντιληφθεί από σχετική επίσημη ενημέρωση των γαλλικών αρχών με επίκληση αποδεικτικών στοιχείων αλλά και με βάση σύγκριση τουλάχιστον 20 δειγμάτων DNA και αποτυπωμάτων που μας έστειλαν τις τελευταίες ώρες από το καταφύγιό του στην περιοχή Σεν Ντενί στο Παρίσι.