Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Ολάντ θέλει να παρατείνει για 3 μήνες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου
Μουζάλας: Να μην συνδεθεί η τρομοκρατία με το προσφυγικό
Έκτακτο συμβούλιο ευρωπαίων ΥΠΕΣ την Παρασκευή στις Βρυξέλλες
Θα συζητηθεί η απάντηση της Ευρώπης στις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι την Παρασκευή και άφησαν πίσω τους 129 νεκρούς.
Μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων σχεδιάζουν οι ηγέτες των G20
Οι επιθέσεις στη Γαλλία προετοιμάστηκαν στη Συρία
Πλαστό το διαβατήριο της Λέρου λένε οι γαλλικές αρχές
Ντε Μεζιέρ: Να περιμένουμε τα αποτελέσματα για τον κάτοχο του συριακού διαβατηρίου
Γαλλικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στόχους του ISIS στη Ράκα της Συρίας
"Ο πρώτος στόχος που καταστράφηκε χρησιμοποιούνταν από το Νταές (σ.
ΠΓΔΜ: Φράχτης στα σύνορα αν η Ευρώπη δεχθεί λιγότερους μετανάστες
Στην απόφαση αυτή κατέληξε το Συμβούλιο Ασφαλείας της ΠΓΔΜ, το οποίο συνεδρίασε τη νύχτα του Σαββάτου για να εξετάσει την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις προσφυγικές ροές.