espa pkm

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026, 1:39:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 37χρονος γνωστός αντιεξουσιαστής, ο οποίος καταζητείτο από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για υπόθεση μεγάλης παρτίδας οπλισμού που είχε βρεθεί τον Μάρτιο του 2013 στα Εξάρχεια.
Συλλαλητήριο διοργανώνει το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, η ΑΔΕΔΥ, επισημαίνοντας ότι επεκτείνονται και στο Δημόσιο οι μειώσεις συντάξεων και οι αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, που έχουν ήδη θεσπιστεί για τον ιδιωτικό τομέα.
Ενας 15χρονος μαθητής τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια, το πρωί της Δευτέρας, μετά από συμπλοκή μαθητών μέσα στο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ το περιστατικό έγινε στο προαύλιο του κτιρίου την ώρα που βρίσκονταν σε αυτό περίπου 600 παιδιά.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μαινόμενος, μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης και αντάλλαξε βαριές εκφράσεις με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

«Δεν θέλω να διαταραχθούν οι πολιτικές συμμαχίες και η κυβερνητική συνοχή και θα μείνουμε μέχρι νεωτέρας» τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Ωστόσο κατέστησε σαφές πως η συμμετοχή και η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι δεδομένη.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του εκπροσώπου της κυπριακής κυβέρνησης, Νίκου Χριστοδουλίδη, κατά τη συνομιλία Αναστασιάδη – Τσίπρα συζητήθηκαν το Κυπριακό, οι περιφερειακές εξελίξεις και η επικείμενη σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκαναν σήμερα Τρίτη οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 4.00 το απόγευμα θα λάβει χώρα στο Μαξίμου διυπουργική σύσκεψη για το προσφυγικό ζήτημα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 4.00 το απόγευμα θα λάβει χώρα στο Μαξίμου διυπουργική σύσκεψη για το προσφυγικό ζήτημα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Οι ιρανοί βουλευτές ενέκριναν τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν που συνομολογήθηκε με τις μεγάλες δυνάμεις με 161 ψήφους υπέρ, 59 κατά και 13 αποχές, τρεις μήνες μετά την επίτευξή της στις 14 Ιουλίου, μετέδωσαν τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.