espa pkm

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026, 6:10:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Περισσότερο από μία εβδομάδα μετά την πολύνεκρη έκρηξη στην αποθήκη με τα χημικά που σημειώθηκε στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας, ο αέρας, το νερό και το έδαφος παραμένουν μολυσμένα από τις επικίνδυνες ουσίες.
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 09:01

Οι Βραζιλιάνοι πήραν ξανά τους δρόμους

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές επέστρεψαν στους δρόμους της Βραζιλίας ζητώντας την απομάκρυνση της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ, κατηγορώντας την ίδια και την κυβέρνηση του Εργατικού Κόμματος για τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς, τα σκληρά μέτρα λιτότητας και την ύφεση που απειλεί τη μεγαλύτερη οικονομία τ.
Η ηγεσία του ΝΑΤΟ μπορεί να ετοιμάζει, για τον Σεπτέμβριο, τα μεγαλύτερα από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου στρατιωτικά γυμνάσια με συμμετοχή 16 κρατών της Συμμαχίας. Η Μόσχα μπορεί να επιδεικνύει ένα «τέταρτης γενιάς καταδιωκτικό αεροσκάφος» - που όμως θα τεθεί σε υπηρεσία το 2020 - και οι.
Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου ηγέτη των Εργατικών στη Βρετανία. Τα ψηφοδέλτια στάλθηκαν στις 14 Αυγούστου και τα περίπου 610.000 μέλη του κόμματος άρχισαν να ψηφίζουν ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικώς.
Μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί σχηματίζεται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα τα οποία έκλεισαν την Πέμπτη «εγκλωβίζοντας» στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και άνοιξαν την Παρασκευή για να περνάει κόσμος με το σταγονόμετρο (πολύ λιγότεροι απ' όσους καταφθάνουν).
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 09:01

Χρυσές μπίζνες με τους μετανάστες

Μια ολόκληρη βιομηχανία εκμετάλλευσης των προσφύγων και των μεταναστών που καταφθάνουν κατά χιλιάδες πλέον στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχει στηθεί και θησαυρίζει τους τελευταίους μήνες. Κάτω από τα βλέμματα των Αρχών που παρακολουθούν ανήμπορες να αντιδράσουν στο αλισβερίσι που έχει οργανωθεί .
Η ελληνική ύπαιθρος «βράζει». Οι έλληνες αγρότες σε Πελοπόννησο, Ηπειρο, Εβρο, Κρήτη και Θεσσαλία εξαπολύουν συντονισμένη επίθεση κατά των μέτρων του τρίτου Μνημονίου και δρομολογούν αγώνες, με αιχμή του δόρατος τα μπλόκα στους δρόμους.
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 09:00

Εντυπωσιακή η πτώση των βάσεων

Με ένα νομοσχέδιο-«ομπρέλα» που δεν κατατέθηκε ποτέ στη Βουλή για ψήφιση και μια έκτακτη σύνοδο πρυτάνεων να συγκαλείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για «καταγραφή προβλημάτων», τα ΑΕΙ της χώρας υποδέχονται εφέτος τους νέους φοιτητές τους σε περίοδο σύγχυσης και προβληματισμού.
Λίστα 50 γεωργιανών ποινικών που επίκειται να αποφυλακιστούν τις επόμενες ημέρες έχει καταρτίσει η ΕΛ.ΑΣ. με τον φόβο εμπλοκής ορισμένων εξ αυτών σε νέο κύμα αιματηρών εισβολών σε σπίτια τους ερχόμενους μήνες, αντίστοιχων αυτής που συνέβη στην Υδρα και κόστισε τη ζωή σε έναν 67χρονο ιδιοκτήτη εστια.
Χρειάστηκαν ακριβώς 40 ημέρες από όταν κυριάρχησε το «Οχι» στο δημοψήφισμα ως την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου για να έρθουν τα πάνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοτε «σύντροφοι» να βγάλουν τα μαχαίρια από τα θηκάρια.