Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Και μετά το ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με τους συντονιστές του
Αφού έκανε το προσωπικό του σόου και προκάλεσε την οργή τουλάχιστον μίας από τους συντονιστές της συζήτησης, ο Τραμπ επανήλθε μέσω Twitter προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες περί μισογυνισμού.
ΥΠΕΣ: Δεν διαταράσσεται η λειτουργία των παιδικών σταθμών
Απαντώντας σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για κίνδυνο περιορισμού στις ώρες λειτουργίας των σταθμών, λόγω επικείμενης μείωσης ωραρίου του προσωπικού από οκτώ σε έξι ώρες ημερησίως, το υπουργείο αναφέρει ότι το ωράριο είναι μεγαλύτερο των 8 ωρών (07.00-16.00), η δε προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα, γίνεται σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες των γονέων τους.
Βρετανία: Στο εδώλιο, παρά την άνοια, βουλευτής για υπόθεση παιδοφιλίας
Ο 87χρονος λόρδος Γκρέβιλ Τζάνερ, πρώην βουλευτής των Εργατικών, αντιμετωπίζει 22 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων τις δεκαετίες του 1960, του 1970 και του 1980.
Ο Ευ. Βενιζέλος στηρίζει διαδικτυακή πρωτοβουλία κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου
Γ.Δραγασάκης: «Προχωράμε κανονικά, από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν έτοιμοι»
Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης με βασικό αντικείμενο την επισκόπηση της διαπραγμάτευσης.
Του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής θα προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και σε αυτό θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.
Η Ρωσία κατέστρεψε τόνους τροφίμων από την Ευρώπη
Ώς την Τρίτη η μετεγκατάσταση των προσφύγων στον Βοτανικό
Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες στον Ελαιώνα, ώστε να διαμορφωθεί ο χώρος στον οποίο θα φιλοξενηθούν σταδιακά πρόσφυγες που σήμερα βρίσκονται σε σκηνές στο Πεδίον του Άρεως. Στόχος είναι να αρχίσει η εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων την Κυριακή και οι υπόλοιποι να έχουν μεταφερθεί έως την ερχόμενη Τρίτη.
Παυλόπουλος:Η Ελλάδα θα βοηθήσει την Ευρώπη να επιστρέψει στις αξίες της
«Ναι» του ΣΑ του ΟΗΕ σε έναρξη έρευνας για τις επιθέσεις με χημικά στη Συρία
Δεν θα παραδώσει τελικά η Γαλλία τα Μιστράλ στη Ρωσία
Δεν θα παραδώσει τελικά η Γαλλία τα ελικοπτροφόρα πλοία τύπου Μιστράλ στη Γαλλία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Ο Ολάντ και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατέληξαν σε συμφωνία, προκειμένου η Μόσχα να λάβει την προκαταβολή που είχε δώσει.