Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πεδίον του Αρεως Νο 2 η πλατεία Βικτωρίας
Ξεκίνησε και στον ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για τον μεγάλο συνασπισμό
Μάχες διεξάγονται μεταξύ των Κούρδων ανταρτών και των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας
Ο Γιούνκερ θα μιλήσει τη «γλώσσα της αλήθειας» - Live η ομιλία του από το Ευρωκοινοβούλιο το πρωί της Τετάρτης
Το προσφυγικό, η κρίση στην Ελλάδα, το Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής για το 2016, η κατάσταση στην ευρωζώνη εκτιμάται πως θα βρεθούν στην ατζέντα της παρουσίας του κ.
Τραπέζι από τον Ηλία Ψινάκη στον Χρήστο Σπίρτζη
Ο πρώην υπουργός Υποδομών επισκέφθηκε τον Μαραθώνα προκειμένου να ενημερώσει τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, για τα νέα αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν στην περιοχή, ο οποίος αποφάσισε να τον ευχαριστήσει με φαγητό και ουζάκι.
Στο 0,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση
Βενιζέλος: Επικίνδυνο παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα
ΟΗΕ: Συλλογική ευθύνη της Ευρώπης η ανθρώπινη αντιμετώπιση των προσφύγων
Συγκεκριμένα, για το 2015 η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εκτιμά ότι 400.000 άνθρωποι θα αναζητήσουν διεθνή προστασία διασχίζοντας τη Μεσόγειο, ενώ το 2016 ο αριθμός ίσως ξεπεράσει τα 450.000 άτομα.
Φ.Γεννηματά: Ανάγκη για την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση
Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης λέει ψέματα για την υπόθεση των υποβρυχίων
Την αντίδρασή του στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Η δικογραφία δεν έχει μπει στο αρχείο, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά βρίσκεται στη Βουλή, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.