Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Ναι» σε περισσότερους Σύρους πρόσφυγες λέει η Αυστραλία
Εκτός ψηφοδελτίου ο Βαγ. Μπαλάσκας
Ο πρώην νομάρχης και δήμαρχος Κιλκίς, Βαγγέλης Μπαλάσκας, που ήταν δεύτερος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον περασμένο Ιανουάριο με 4.292 σταυρούς, είναι εκτός του νέου ψηφοδελτίου του κόμματος.
Απορρίπτει ο Νετανιάχου έκκληση της αντιπολίτευσης να δεχθεί Σύρους πρόσφυγες
Πάνω από 8.000 πρόσφυγες έφθασαν στη Γερμανία
Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ακόντιο Βοιωτίας
Έκκληση του πάπα Φραγκίσκου για ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες
Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού
Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, η επιλογή του κ Διαμαντούρου αποδεικνύει στην πράξη ότι «θα πρέπει να προωθήσουμε δημιουργικές δυνάμεις που βρίσκονται στο περιθώριο».