espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 11:27:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Mε κατεπείγουσα επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασ. Αλεξανδρής, του γνωστοποιεί ότι κατά την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων Αττικής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, παρατηρήθηκε ότι στο εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων.
Το μυστικό του για να έχει πραγματική εικόνα της κατάστασης της χώρας του αποκάλυψε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

«Έδώ και πολύ καιρό έχω συνηθίσει να παίρνω ένα ταξί μετά τα μεσάνυχτα και να πιάνω τη συζήτηση με τον οδηγό, ο οποίος μιλάει ενώ κόβουμε βόλτες στην πόλη.
Επιστολή προς τις διοικήσεις των συγκοινωνιακών οργανισμών και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την εφαρμογή των ήδη θεσμοθετημένων μέτρων, που αφορούν στη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων στις αστικές δημόσιες συγκοινωνίες, αλλά και τη διαγραφή των διοικητικών προστίμων που τους έχουν επιβληθεί έως και στις 30/06/2015, απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπιρτζής.
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 19:44

Έκτακτη ενημέρωση

Έκτακτη ενημέρωση
Δέστε τώρα παρενέργειες από το δημοψήφισμα… Πάνω που είχε ανοίξει η όρεξη κάμποσων μουστερήδων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Αριστερά από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, τους την έκοψε  ο ...Τσίπρας.

Μια αντιπροσωπεία μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς παρέδωσε, την Παρασκευή 26/6/15 στον π. Ευστάθιο, στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, μια ποσότητα φρέσκων κρεμμυδιών. Ο σκοπός ήταν να διατεθούν τα κρεμμυδάκια στο συσσίτιο που οργανώνει η Εκκλησία για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των οικογενειών της πόλης μας που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 19:39

Συγχαρητήρια από το ΚΙΝΗΤΡΟ

Το βράδυ της 1ης Ιουλίου 2015 η σχολή μπαλέτου ρυθμικής της Ματίνας Κουρσάρη, μας ταξίδεψε με κλασσικές μελωδίες και με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι  και άλλων αξιόλογων ελλήνων και ξένων συνθετών, σ’ ένα σύγχρονο και κλασσικό ρεπερτόριο χορού.

Οι εκλογείς ψηφίζουν στα ίδια εκλογικά τμήματα με αυτά των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Εξαίρεση αποτελούν όσοι ετεροδημότες ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους (κατόπιν αίτησής τους έως τις 30 Απριλίου 2015), καθώς αντί για τα ειδικά εκλογικά τμήματα, την Κυριακή θα πρέπει να προσέλθουν στο εκλογικό τμήμα της περιοχής τους.

Δεν είναι μόνο οι ουρές των συνταξιούχων στα γκισέ και των πολιτών εν γένει στα ΑΤΜ των τραπεζών η μόνη παρενέργεια από τις έκτακτες συνθήκες ασφυξίας της αγοράς. Ήδη παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα και στη λειτουργία των Νοσοκομείων.  Ειδικότερα στο Κιλκίς η άρνηση του ανάδοχου προμηθευτή υγρών καυσίμων να παραδώσει πετρέλαιο στο ίδρυμα προκαλεί παρενέργειες στη λειτουργία των χειρουργείων.

Με αφορμή το μεγάλο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην τοπική κοινωνία, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ‘’Συναυλία αλληλεγγύης’’ με τον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη και συντοπίτη μας Δημήτρη Μπάση σε συνεργασία με την επίσης εξαιρετική ερμηνεύτρια Ραλλία Χρηστίδου.

Η Ιταλία δεν είναι πλέον «ο ασθενής της Ευρώπης», όπως ήταν πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, θέλοντας να καθησυχάσει τους Ιταλούς από επιπτώσεις της κρίσης και διαβεβαιώνοντας πως η Ρώμη «βρίσκεται πλέον στη μεριά εκείνων που προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα».