espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 1:05:53 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει στις ΗΠΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Τσάρλεστον, εμπρός από το Κυβερνείο της Νότιας Καρολίνας, θα «τιμηθεί» ο Ντέιλον Στορμ Ρουφ, ο 20χρονος ρατσιστής που σκότωσε ακριβώς έναν μήνα πριν έξι γυναίκες και τρεις άνδρες οι οποίοι μελετούσαν τη Βίβλο στην εκκλησία Εμμάνουε.
Πώς να σταυρώσει συμβόλαιο η Airbus, ας πούμε, όταν η αμερικανική Boeing έχει μάθει από πριν, με εντελώς παράνομα και αθέμιτα μέσα, όλες τις λεπτομέρειες της ανταγωνιστικής προσφοράς; Είναι ένα παράδειγμα από τις χιλιάδες περιπτώσεις εμπορικής κατασκοπείας των ΗΠΑ σε βάρος της κατά τα άλλα συμμάχου.
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Τρία σενάρια για το νόμισμα

«Οχι» σημαίνει έξοδος από το ευρώ, λένε οι ευρωπαίοι ηγέτες σε όλους τους τόνους. «Το "Οχι" δεν είναι συνεπές με την παραμονή της χώρας στο ευρώ» εξηγεί ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος και προσθέτει ότι «οι Ευρωπαίοι ερμηνεύουν το "Οχι" ως όχι στο ευρώ, το θεωρούν εντελώς αντιευρωπαϊκό».
«Ελπίζω αύριο να πρυτανεύσει η λογική και να μην αυτοκτονήσει ο λαός ψηφίζοντας όχι. Το ερώτημα επί της ουσίας είναι ναι στη χρεοκοπία ή όχι στη χρεοκοπία» τονίζει ο Αλέκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Κυβέρνηση σε παράλυση, κόμμα υπό κατάληψη από τους ακραίους του ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου να έχει μετατραπεί σε προεκλογικό στρατηγείο εν όψει ενός ακατάληπτου δημοψηφίσματος. Αυτή η εικόνα, σε συνδυασμό με τις εξ αρχής διαφωνίες μελών του Υπουργικού Συμβουλίου για την επιλογή του δημοψηφίσματος.
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Ντόμινο εξελίξεων βλέπουν στη ΝΔ

Να μείνει όρθια η χώρα, εντός της Ευρώπης, να αποτραπεί το «Οχι» και να επικρατήσει το «Ναι» μάχεται συνολικά η Νέα Δημοκρατία και σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τον τόπο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, η αξιωματική αντιπολίτευση αναδεικνύεται, παρά τα όποια λάθη και τις παραλείψεις.
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Η κοινωνία πήρε το «Ναι» στα χέρια της

Σε συνθήκες ακραίας πόλωσης διεξάγεται η μάχη του «Ναι» στο δημοψήφισμα. Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας δύο ημέρες πριν από το δημοψήφισμα και η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας, το διαφημιστικό σποτ του .
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Τρίτο πρόγραμμα ή χάος

Το χάος είναι ελληνική λέξη. Πουθενά αλλού όμως δεν την χρησιμοποιούν τόσο συχνά όσο τελευταία στη Γερμανία. Και αυτό πάντα σε συνάρτηση με ελληνικά φαινόμενα: χαοτική διοίκηση, χαώδεις καταστάσεις, κυβερνητικό χάος. Ο όρος έχει γίνει ενδιάμεσα συνώνυμο της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη .
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:00

Φυλλορροούν οι ΑΝΕΛ

«Εχουμε πόλεμο και δεν κάνουμε εκπτώσεις» είπε ο Π. Καμμένος και έσπευσε να διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες έναν βουλευτή του, τον Κ. Δαμαβολίτη, δάσκαλο του καράτε, ο οποίος τάχθηκε εναντίον του δημοψηφίσματος, με την ελπίδα να σταματήσει το κόμμα του να φυλλορροεί.
Ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην (εξωκοινοβουλευτικός) υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ. Σταθόπουλος είναι μεταξύ εκείνων που διαπιστώνουν προβλήματα αντισυνταγματικότητας του δημοψηφίσματος. Οπως δηλώνει (στο «Βήμα») «το δημοψήφισμα είναι εν πρώτοις αντισυνταγματ.