espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 10:24:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Να πέσουν οι τόνοι στους αστυνομικούς
Ηταν η πρώτη εκλογική αναμέτρηση στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, όπου είχαμε δυο μεγάλα ψηφοδέλτια να αναμετρηθούν, είχαμε έντονη κινητοποίηση και πόλωση.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο Εφήβων Νεανίδων Παίδων Κορασίδων διεξήχθη στην Κατερίνη στις 31/5/2015 και σε αυτό συμμετείχαν 150 αθλητές. Ο Σύλλογος ‘Αγιος Νέστορας” Γουμένισσας  κατέκτησε για 7η φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Γνωρίστε την δυναμική βιομηχανία διέλασης αλουμινίου ELVIAL, που εδρεύει στο νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Βιομηχανικό Πάρκο Ν. Σάντας – Αγ. Παντελεήμονα, μέσα από τη συνέντευξη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Δημήτρη Τζίκα, στο profilnet.gr:

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε ο Σύλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας” Κιλκίς στον 9ο διαγωνισμό Πιροσκί, που διοργάνωσε στις 30 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας-Κιλκίς “ΤΟ ΛΑΒΑΣ”.

Ολικώς αποκλεισμός της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Ξυλοκάστρου ως τον ανισόπεδο κόμβο Δερβενίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου έως το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 6.00.

«Τα άκρως επώδυνα και επαχθή μέτρα που προτείνουν οι εταίροι - δανειστές ξεπερνούν τα όρια αντοχών του ελληνικού λαού» τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη την Πέμπτη και εξαπέλυσε βολές κατά της αντιπολίτευσης -και κυρίως του Ποταμιού- που «φαντασιώνονται νέα μνημόνια».
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα. Μία θάλασσα από αναμμένα κεριά. Και ένα βουητό από ύμνους για τη δημοκρατία στα κινεζικά. Το Χονγκ Κονγκ είναι η μοναδική πόλη επί κινεζικού εδάφους, στην οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο η μεγαλύτερη συγκέντρωση για την επέτειο της αιματηρής εξέγερσης της Τιενανμέν.
Στην αυξημένη επταμελή σύνθεση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν τρεις υποθέσεις που παραπέμφθηκαν λόγω σπουδαιότητας, από την 5μελή σύνθεση του ιδίου Τμήματος που αφορούν την απευθείας παραχώρηση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού των παραλιών προκειμένου να τοποθετούνται καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, αναψυκτήρια, κ.
Kαταδρομική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας με αφορμή το θάνατο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια. Κατά την επίθεση - στην οποία συμμετείχαν πάνω από δέκα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα - προκλήθηκαν φθορές σε φυλάκια και γράφτηκαν συνθήματα στην περίφραξη.
Νέα συνάντηση θα πραγματοποιήσουν αύριο Παρασκευή στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναζητώντας μία λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.