espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 4:51:04 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το μήνυμα ότι η Ελληνική Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία, μετέφεραν την Πέμπτη στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης.
Βερολίνο, Ανταπόκριση

Είχε καιρό να φανεί στη Γερμανία, ο «αμερικανικός δάκτυλος». Τώρα όμως χώνεται όλο και βαθύτερα στη διένεξη της Αθήνας με το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Η τελευταία παρέμβασή του έγινε την Τετάρτη στη «δεξαμενή σκέψης» brookings από τον Τζακ Λιού.

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος οι Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Νίκος Κοτζιάς.
Σημαντική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Βασιλικής Θάνου στην υπόθεση των διαπραγματεύσεων υπέρ των προσπαθειών της κυβέρνησης αλλά και του ελληνικού λαού πραγματοποιείται με επιστολή την οποία απέστειλε το μεσημέρι της Πέμπτης σε όλους τους ομολόγους της προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των χωρών της ΕΕ.
«Εδώ και περίπου δέκα μέρες που βιώνουμε αυτή την κρίση κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε τη φυσιολογική ροή του φαρμάκου στην αγορά. Διασφαλίσαμε λοιπόν την πρόσβαση όλων των πολιτών στο φάρμακο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ.
Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος οι Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Νίκος Κοτζιάς.

Στους Επιτρόπους της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη Μετανάστευση, & Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, απευθύνεται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργούνται εξ αιτίας του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ,

Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης για την ασφάλεια και προσφορά προς τον πολίτη και συνάνθρωποτο προσωπικό του γραφείου "Αστυνομικού της γειτονιάς "

Ο  Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η  ΚΔΕΚ, ο   Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς   και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς   φιλοξενούν το γνωστό μουσικό συγκρότημα «ΧΑΪΝΗΔΕΣ», στο Θέατρο Λόφου την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.30.

Είναι ο δρόμος που κατασκευάστηκε το 2007 επί δημαρχίας Γιάννη Πολυχρονίδη και ομόρφυνε τη ζωή μας. Έφερε το Πάικο και την ανείπωτη ομορφιά του εγγύτερα. Ο μήκους 10 χιλιομέτρων δρόμος προς τη Λίμνη Μεταλλείου, ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος που εγκαταλείποντας τη διαδρομή προς Φανό, παιχνιδίζει με το ποτάμι άλλοτε τέμνοντάς το  κι άλλοτε να μακραίνει από αυτό κι έχει κατάληξη την τεχνητή λίμνη.