espa pkm

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 5:12:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Πρωτοφανή αθλιότητα» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δημοσιοποίηση στο Διαδίκτυο στοιχείων για το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρονται να προέρχονται από exit poll.

«Τις τελευταίες ώρες, σε ιστολόγια αναρτώνται δήθεν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από τα exit polls, κάτι που απαγορεύεται ρητά από το νόμο» ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Σε σχολείο της Νέας Ερυθραίας προσήλθε ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου για να ψηφίσει, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα.

Κατά την έξοδό του, ο πρώην Πρωθυπουργός δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, να απαλλάξουμε την Ελλάδα από βάρη και ένα πελατειακό κατεστημένο.
Το Πακιστάν βυθίστηκε στο σκοτάδι τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή εξ αιτίας της πτώσης του βασικού καλωδίου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας, σε ένα από τα χειρότερα περιστατικά μπλακ άουτ που καταγράφηκαν στη χώρα.
Ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε στην Αίγυπτο και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας στην τέταρτη επέτειο της εξέγερσης του 2011 που ανέτρεψε τον Χόσνι Μουμπάρακ.

Δεκάδες διαδηλωτές είχαν χάσει τη ζωή τους και το 2014 στην τρίτη επέτειο της εξέγερσης γύρω από την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου.
Οι σημερινές εκλογές στην Ελλάδα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του γερμανικού τύπου. Οι σχολιαστές εστιάζουν στην επόμενη μέρα και στις συνέπειες του αποτελέσματος όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.
Ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε στην Αίγυπτο και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας στην τέταρτη επέτειο της εξέγερσης του 2011 που ανέτρεψε τον Χόσνι Μουμπάρακ.

Δεκάδες διαδηλωτές είχαν χάσει τη ζωή τους και το 2014 στην τρίτη επέτειο της εξέγερσης γύρω από την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου.
Επίθεση από 10 άτομα, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής, δέχθηκαν πέντε στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ενώ η αστυνομία, μετά από έρευνα, προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από την Κυριακή ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και κυρίως της βόρειας χώρας.
Την αισιοδοξία του ότι το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής της επόμενης μέρας, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ψήφισε στη Νίσυρο.

«Από αύριο θα είμαστε οι εγγυητές με πορεία όπου όλοι οι Έλληνες θα είμαστε ενωμένοι.

Υπό τη σκιά των πρωινών exit polls η ηγετική ομάδα της ΝΔ, υπό τον Πρωθυπουργό και πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος, επί της Λεωφ. Συγγρού απ' όπου έχουν ενημέρωση για το πως εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία.