Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
1ο Συναπάντημα Διβουνιωτών
Το 1ο Συναπάντημα Διβουνιωτών και Φίλων θα οργανωθεί φέτος τον Αύγουστο στο όμορφο χωριό των Κρουσίων.
Το Συναπάντημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου, μετά τις 8 το βράδυ, στην αυλή του πετρόχτιστου Σχολείου του χωριού
Ν.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ιούλιος 2013 – Ιούλιος 1974
Τριάντα εννέα χρόνια Δημοκρατίας, τριάντα εννέα χρόνια μετά από τον πιο θερμό μήνα της μεταπολεμικής μας ιστορίας.
Η Χούντα καταρρέει στα ερείπια που δημιούργησε η ηλιθιότητα και η αντεθνική λειτουργία των ηγετών της,
2-1 υπέρ του ΟΧΙ
Για το νομό Κιλκίς το Πολυνομοσχέδιο ηττήθηκε, αλλά βεβαίως η τελική νίκη ανήκει στην… Τρόικα!
Απαράδεκτη επίθεση σε δημοσιογράφο
Απαράδεκτη ήταν η φραστική επίθεση και οι απειλές που δέχθηκε –εντός του Δημαρχείου Παιονίας- ο συνάδελφος δημοσιογράφος της «Πρώτης Σελίδας», Παναγιώτης Φλωρίδης,
Η ελληνική σημαία στους Ευζώνους
Στις συνοριακές εισόδους – εξόδους της FYROM έχουν τοποθετηθεί τεράστιοι ιστοί και μεγάλες σημαίες των Σκοπίων, με τη γνωστή τακτική των γειτόνων να προκαλούν με αγάλματα σε πλατείες και σημαίες στα σύνορα.
Μια άλλη Αξιούπολη!
Την Αξιούπολη που γνωρίζετε, σύντομα θα την έχετε μόνο ως ανάμνηση. Μετά από επίμονη δουλειά της δημοτικής αρχής Παιονίας και των στελεχών του δήμου, εγκρίθηκε η ανάπλαση των δυο πλατειών
Έξι έργα ομορφαίνουν έξι χωριά με ένα εκατομμύριο από το Leader
Το διασυνοριακό πρόγραμμα Leader έχει αποδειχθεί σωτήριο για την αυτοδιοίκηση καθώς χρηματοδοτεί έργα αισθητικής βελτίωσης – ανάπλασης των υποδομών και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Νέος συνεταιριστικός χάρτης
Ο νόμος 4015 επέβαλε πλέον το νέο συνεταιριστικό χάρτη καθώς και στο Κιλκίς. Εκεί που κάποτε υπήρχαν οι πρωτοβάθμιοι συνεταιρισμοί των χωριών και οι δυο δευτεροβάθμιες Ενώσεις Κιλκίς και Αξιούπολης,
Ο Δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας στο 3ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα
Την Κυριακή 14/07/2013, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Παλάνη Μαρία και κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο, παραβρέθηκε στο 3ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα στη Σιταριά Φλώρινας.
Η σημασία της ονοματοδοσίας οδών - πλατειών - ανδριάντων
Οι ονομασίες σε οδούς, πλατείες, ηρώα, δίδονται κατόπιν αποφάσεως δημοτικών συμβουλίων με σκοπό να τιμούν, ή να θυμίζουν κάτι, στο κοινωνικό σύνολο ενός τόπου και να είναι παράδειγμα προς μίμηση.