Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κιλτίδης : Έτσι θα κατοχυρώσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου και τη διαφάνεια
Σε μια εποχή που η αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου βρίσκεται στο ναδίρ, έχουν ενδιαφέρον πως σκέφτονται την αποκατάσταση του κύρους της πολιτικής οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της. Καταχωρίζουμε λοιπόν τις θέσεις που ανέπτυξε στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης στον εσωκομματικό διάλογο για την μορφοποίηση της τελικής θέσης του κόμματος επί του μείζονος αυτού θέματος. Ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε επί των τριών αυτών θεμάτων:
«Έσυρε πρώτη τον χορό» στην Παιονία η κ. Αθανασία Λιάρτση
Συνήθως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας σε δημοτικές εκλογές δεν αποτελεί είδηση. Σχεδόν οι πάντες γνώριζαν ότι η κ. Αθανασία Λιάρτση θα κατέλθει στην Παιονία. Αλλά ενώ οι υποψήφιοι συνήθως εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι η κ. Λιάρτση το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αξιούπολη έδωσε ειδήσεις. Πρώτον: Ανακοίνωσε την οριστική και συνειδητή απόφασή της να είναι υποψήφια δήμαρχος. Επομένως δεν συναρτά την υποψηφιότητά της από το χρίσμα κανενός κόμματος – χρίσμα είναι η αγάπη του κόσμου, υπογράμμισε- τη στήριξη των οποίων, όλων ανεξαιρέτως, θα ζητήσει.
Σημαντικές επαφές της νέας διοίκησης
Σημαντικές επαφές είχε το τελευταίο διάστημα η νέα διοίκηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου, για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα των μελών του. Eτσι, τα νέα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Κουφό και Παύλο Ευθυμιάδη, καθώς και το διοικητή του Α.Τ. Πολυκάστρου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Αδαμόπουλος, και τα μέλη της διοίκησης αντάλλαψαν απόψεις με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά την καλύτερη ασφάλεια της περιοχής, την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
«Ανοιχτές Πόρτες» στο οινοποιείο ΤΑΤΣΗ
Σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας στη Δευτεροβάθμια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», που διοργάνωσε το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς .
Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στο 7ο Δημοτικό Σχολείο
Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τερζίδης (στο πλαίσιο Προγράμματος) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών της Δ΄ τάξης και επισκέφθηκε το 7ο δημοτικό σχολείο. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος με θέμα: « Η πόλη μας » κάλεσαν με επιστολή τον κ. Δήμαρχο για γνωριμία, συζήτηση και προτάσεις. Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές και απάντησε σε ερωτήματά τους. Με την ευκαιρία της επίσκεψης δόθηκε η δυνατότητα για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών ανάμεσα στο Δήμαρχο τη Δ/νση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου.
2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Μια ακόμα μουσική διαδρομή φτάνει στο τέλος της...
Παρουσίαση Βιβλίου "Ο προσφυγικός συνοικισμός Ναυάρχου Βότση"
Δεν συμφωνεί με τη διαγραφή Μπακογιάννη
«Όχι δεν συμφωνώ! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται νομίζω ότι η πρακτική των διαγραφών δεν ταιριάζει με τη δημοκρατία μας. Βέβαια δεν παραγνωρίζω πως η κα Μπακογιάννη επιδίωξε αυτή την εξέλιξη, εξυπηρετώντας προσωπικές στρατηγικές.»
Δυσκολίες
Ούτε καν ευθεία ερώτηση υποβλήθηκε άλλωστε στην ίδια συνέντευξη.
Το ζυγίζει ο γιατρός ο πράμα. Μπορεί να άλλαξε η κατάσταση, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να κατέλθουν δυο συνδυασμοί στο Κιλκίς. Ο Μπαλάσκας ανακοινώνει οσονούπω την απόφασή του. Και τα περιθώρια στενεύουν. Την άλλη εβδομάδα μάλιστα ακόμα περισσότερο.
Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος η προεκλογική και στο εσωκομματικό τοπίο της Ν.Δ…