Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 1:34:52 πμ
Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 22:47

Αγώνες Μεικτών Μαχητικών Αθλημάτων


kinesis
Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας  ΕΟΑ που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας  ISDO  παίχτηκαν οι επίλεκτη αγώνες FIGHT NIGHT No 4 των καλύτερων αθλητών του Kyokushin Karate, Kick Boxing, Muay Thai και ΜΜΑ. Οι αγώνες έγιναν στις 8 Απριλίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς και διοργανωτής ήταν ο Α.Σ Σωκράτης με την στήριξη του γυμναστηρίου Kinesis. Η ομάδα του Κιλκίς συμμετείχε με πολλούς αθλητές που αγωνιστήκαν στο στυλ Kick Boxing K1 Rules όπως η Ποζίδου Νίκη, Σοαντζόγλου Σταυρός, Βελιγράκης Κωνσταντίνος, Ναλμπάντης Δημήτρης και Χρήστος και  Εμμανουηλίδης Γιώργος και Καρακασίδης Γιώργος που αγωνιστήκαν και στο στυλ Free Contakt .
Ο Αθλητής  Κότσα Άντι αγωνίστηκε σε επαγγελματικό αγώνα χωρίς προστατευτικά στο Kick Boxing K1 και  ο εκπαιδευτής του τμήματος ΜΜΑ του Kinesis-GymΚάργας Ιωάννης σε αγώνα  επαγγελματικό ΜΜΑ με πολύ θεαματική νίκη με knock out στον πρώτο γύρο.
 Για πρώτη φορά στον νομό μας πραγματοποιηθήκαν τέτοιου είδους αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών και συνδυάζοντας πολλά διαφορετικά είδη τεχνών σε μια εκδηλώσει .Την αποστολή συνόδεψε ο εκπαιδευτής Χασίδης Κώστας μαζί με τον βοηθό του Μενεμψάκο Θεόδωρο που έμειναν  πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση των αθλητών τους. Επόμενος προορισμός είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISDO των Ιούλιο.