Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Ανοιχτές Πόρτες» στο οινοποιείο ΤΑΤΣΗ
Σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας στη Δευτεροβάθμια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», που διοργάνωσε το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς .
Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στο 7ο Δημοτικό Σχολείο
Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τερζίδης (στο πλαίσιο Προγράμματος) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών της Δ΄ τάξης και επισκέφθηκε το 7ο δημοτικό σχολείο. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος με θέμα: « Η πόλη μας » κάλεσαν με επιστολή τον κ. Δήμαρχο για γνωριμία, συζήτηση και προτάσεις. Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές και απάντησε σε ερωτήματά τους. Με την ευκαιρία της επίσκεψης δόθηκε η δυνατότητα για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών ανάμεσα στο Δήμαρχο τη Δ/νση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου.
2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Μια ακόμα μουσική διαδρομή φτάνει στο τέλος της...
Παρουσίαση Βιβλίου "Ο προσφυγικός συνοικισμός Ναυάρχου Βότση"
Δεν συμφωνεί με τη διαγραφή Μπακογιάννη
«Όχι δεν συμφωνώ! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται νομίζω ότι η πρακτική των διαγραφών δεν ταιριάζει με τη δημοκρατία μας. Βέβαια δεν παραγνωρίζω πως η κα Μπακογιάννη επιδίωξε αυτή την εξέλιξη, εξυπηρετώντας προσωπικές στρατηγικές.»
Δυσκολίες
Ούτε καν ευθεία ερώτηση υποβλήθηκε άλλωστε στην ίδια συνέντευξη.
Το ζυγίζει ο γιατρός ο πράμα. Μπορεί να άλλαξε η κατάσταση, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να κατέλθουν δυο συνδυασμοί στο Κιλκίς. Ο Μπαλάσκας ανακοινώνει οσονούπω την απόφασή του. Και τα περιθώρια στενεύουν. Την άλλη εβδομάδα μάλιστα ακόμα περισσότερο.
Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος η προεκλογική και στο εσωκομματικό τοπίο της Ν.Δ…
Υποψήφιος πρόεδρος ο Σ. Καρυπίδης…
Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του Σάββαείναι μια καλή και σώφρων επιλογή για τους γαλάζιους του Κιλκίς.
Γιορτή κερασιού στη Φιλυριά
Εχουμε, όμως, μιαν απορία: Με την αφίσα που έβγαλε ο Σύλλογος, προβάλει τη Γιορτή ή τους… χορηγούς επικοινωνίας;
Το Λαογραφικό Μουσείο Άνοιξε και σας περιμένει
Το Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς άνοιξε κι επίσημα τις πύλες του με μια λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων. Η εκδήλωση, πλημμυρισμένη από μνήμες που ζωντάνεψαν στους μεγαλύτερους εκ των παραβρεθέντων, λόγω της παλιάς λειτουργίας του κτηρίου ως Γυμνασίου Κιλκίς, ελάχιστος φόρος τιμής στον αείμνηστο Χρήστο Κετσετζή, χάρη στον οποίο υπάρχει και λειτουργεί σήμερα το Μουσείο. Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό χοροστατούντος του μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο οποίος συνεχάρη τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Λαογραφικού κι ευχήθηκε επωφελή για την τοπική κοινωνία λειτουργία του.