Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια του νομού
Την καθολική απαγόρευση αλιείας στον ποταμό Αξιό(τμήμα Ν. Κιλκίς),
στους παραποτάμους του, στα κανάλια Αρτζάν-Αιματόβου, στον ποταμό
Γαλλικό με τους παραποτάμους του και γενικώς σε όλα τα γλυκά ύδατα του
νομού μας, αποφάσισε ο νομάρχης Κιλκίς.
Στη σχετική απόφαση αναφέρεται:
Πίνακες γεωργικού εισοδήματος και ενοικίων, χρήσης 2009
Την έγκριση πινάκων γεωργικού εισοδήματος και ενοικίων γεωργικής γης για
το οικονομικό έτος 2010 (χρήση 2009), ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ. Συγκεκριμένα εγκρίνονται οι πίνακες καθαρού γεωργικού
εισοδήματος-ενοικίου-μόνιμης φυτείας οικονομικού έτους 2010 (χρήση 2009)
που καταρτίστηκαν από την Επιτροπή του άρθρου 42 του ν.2238/1994 και οι
οποίοι περιέχουν:
Οι αγρότες της Παιονίας …έκραξαν τις δυο Ενώσεις
«Επί μήνες έπαιζαν παιχνίδι μεταξύ τους. Η ευθύνη βαραίνει εξ ολοκλήρου τις διοικήσεις και των δυο Ενώσεων, του Κιλκίς και της Αξιούπολης.» Η κατηγορία απευθύνεται από τον πρόεδρο του συντονιστικού αγώνα των αγροτών της Παιονίας Σωτήρη Πελτεκιάδη με πασίγνωστους τους αποδέκτες. Και ακόμα πιο γνωστά τα θύματα. Όπως εκτιμά ο κ. Πελτεκιάδης το 80% των αγροτών της Παιονίας δεν πληρώθηκε την ενιαία ενίσχυση. Ή μάλλον, δεν καταβλήθηκε ακόμα το 80% της ενιαίας ενίσχυσης διότι και όσοι περιλήφθηκαν στους πίνακες δικαιούχων, πληρώθηκαν μικρό μόνο τμήμα του δικαιώματός τους.
Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας
Από τους αντιπροσώπους - συνεταιριστές Μιχάλη Κεσίδη, Φώτη Οσιπίδη, Γιώργο Αδαμίδη και Ανδρέα Ιασωνίδη, που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στη νέα διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς στις εκλογές της 25ης Απριλίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση - πρόσκληση προς τους αντιπροσώπους στη γενική συνέλευση της οργάνωσης:
Γιορτή λουλουδιών στον Δήμο Γαλλικού
Για μια ακόμη χρονιά, το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Απριλίου, ο θεσμός για την ανθοκομεία άνοιξε τις πύλες του στον Δήμο Γαλλικού και υποδέχθηκε τους λάτρεις των λουλουδιών. Η 5η Ανθοκομική Έκθεση του πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη, πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κάτω από το Δημοτικό σχολείο Καμπάνη το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Απριλίου.
Πασχαλινή γιορτή από το 5ο Δημοτικό
Οι Ε1 και Ε2 τάξεις του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς πραγματοποίησαν εκδήλωση θρησκευτικού χαρακτήρα στο ναό του Αγ. Γεωργίου, στο Λόφο του Κιλκίς. Τα παιδιά, έψαλαν ύμνους του Πάσχα, που διδάχτηκαν από τους δασκάλους τους κ.κ. Γεωργία Σιωπίδου και Θεόδωρο Γιαννακό κι απάγγειλαν αποσπάσματα πασχαλινού περιεχομένου, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και κατάνυξης.
KLEEMANN Design
Η εταιρία KLEEMANN, η Νο 1 Εταιρία Ανελκυστήρων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων KLEEMANN Design από το διεθνούς φήμης βιομηχανικό σχεδιαστή κ .Ανδρέα Ζαπατίνα...
Ας όψεται η θλάση
Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η απουσία του Σάββα Τσιτουρίδη από τη συνδιάσκεψη της Λάρισας, ιδιαίτερα μετά από κάποια σημεία της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ.
Ρωτήσαμε λοιπόν τον ίδιο, που οφειλόταν η απουσία του και έσπευσε να διευκρινίσει ότι απουσίασε λόγω αδυναμίας του να μετακινηθεί από κάποια βαρειά θράση στο πόδι του, από τη Μ. Τρίτη.
Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ό ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος του είχε ζητήσει από τη Θεσσαλονίκη να παραστεί και να μιλήσει επί αγροτικών θεμάτων στη Λάρισα.
Επομένως όπερ έδει δείξαι…
Σε βάθος πετρελαίου…
Σε βάθος 50 μέτρων έφτασε το πρωί της Τρίτης το γεωτρύπανο που ψάχνει το θησαυρό των τούρκων μπέηδων στη Μ. Στέρνα.
Οσονούπω μάλιστα μπορεί να χτυπήσουν, αν όχι φλέβα χρυσού, τουλάχιστον πετρελαίου.
Αρκεί να μην το μάθουν οι Τούρκοι και ζητήσουν κι εκείνοι μερτικό…
Δήμος Αξιούπολης
Δεν είναι επίσημο, αλλά το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Αγγελιοφόρου» απλά επιβεβαιώνει όσα γράφουμε στην ΠΡΩΙΝΗ και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Στο ν. Κιλκίς ο «Καλλικράτης» προβλέπει δυο δήμους. Το νέο στοιχείο που προέκυψε από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Αγγελιοφόρου» είναι η ονομασία ρου δεύτερου δήμου: Δήμος Αξιούπολης!
Ευρωπαίοι και Παίονες θα περιμένουν μέχρι τον …Ικτίνο!