espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 7:14:49 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:11

Δασοτεχνικά έργα στο δήμο Πολυκάστρου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Μπασιάκος, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική για την ενίσχυση της συνεργασίας του κέντρου με την περιφέρεια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του θεσμού των Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τέσσερις δήμους και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας.
Στην Ελλάδα έχουμε μια εξαιρετική ικανότητα να σχηματοποιούμε, να κολλάμε ετικέτες  και, τελικά να αποδομούμε πολλά πράγματα χωρίς εν τέλει να βελτιώνουμε την κατάσταση με αυτό τον τρόπο. Τους τελευταίους μήνες κυριαρχεί στα πολιτικά δρώμενα στην πολιτική ατζέντα, το θέμα των Δομημένων Ομολόγων που αγόρασαν  - με ύποπτους ή όχι τρόπους – διάφορα συνταξιοδοτικά ταμεία.   
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:06

Παραποτάμια πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην θέση “Σταθμός Παιονίας” της δασικής περιοχής με τοπωνύμιο “Παλιό Δρέβενο” της Αξιούπολης και συγκεκριμένα σε παραποτάμια βλάστηση με υδροχαρή φυτά (ιτιές, πλάτανοι, ρείκια, καλάμια) καθώς και σε δασική έκταση με αυτοφυή δρυς και παλιούρα.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:59

Η φωνή του Κυρίου τους…

Φοβερού ενδιαφέροντος η συζήτηση για τα ομόλογα στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Σόρι, παίδες, αλλά αν πρόκειται να μάθουμε τις θέσεις των κομμάτων σας για τα ομόλογα γιατί να μην αναζητήσουμε τους ορίτζιναλ εκφραστές των κομμάτων;
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:59

Πως αισθάνονται άραγε;

Και με την ευκαιρία, πως αισθάνονται άραγε οι διοικούντες την Ένωση Συνεταιρισμών Αξιούπολης;
Αυτό που όλοι γνώριζαν, ότι δηλαδή οι τιμές ξεπέρασαν τα 20 λεπτά, δεν το εγνώριζαν στην Αξιούπολη; Μόνο την ΠΡΩΙΝΗ να διάβαζαν θα ήξεραν για τη τρελή κούρσα της τιμής.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:58

Συν 20 λεπτά

Ομόφωνα έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς η προσφορά της EYROMAK για την αγορά των 3.200 τόνων σκληρού σίτου με 235Ε/τόνο.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:57

Άργησε

Επί ένα χρόνο σχεδόν «παίζει» μόνος του ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης το θέμα – και το αίσχος – των αναθέσεων έργων από τον κ. Μπαλάσκα και την πλειοψηφία του στο Ν.Σ. Έφτασε το θέμα στην Εισαγγελία, προχώρησε, κατά την άποψή μας στο μη επέκεινα με την καταγγελία του κ. Συμπιλίδη για έργα «μαϊμού» όπου χρήζει άμεσης διερεύνησης, και επιτέλους αποφάσισε να κινητοποιηθεί ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Ενότητας» του κ. Γιώργου Φραγγίδη.
Τίμησαν το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και έκαναν υπερήφανους όχι μόνο τους κιλκισιώτες αλλά όλους τους Έλληνες. Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νέων της ΕΠΣ Κιλκίς κατέκτησαν την πρώτη θέση της διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης νέων «Ούππερ Καπ», η οποία διεξήχθη στην Αυστριακή πόλη Βελς, προσθέτοντας στην ιστορία της ΕΠΣΚ μια σημαντική διάκριση.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:58

Συνάντηση Σιούφα-Μπαλάσκα

Μετά το τέλος των εγκαινίων της σύνδεσης του Φυσικού Αερίου στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σιούφα, ο τελευταίος επισκέφθηκε το Νομάρχη Κιλκίς στο γραφείο του στο Διοικητήριο, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων ο κ. Μπαλάσκας του έθεσε και δύο βασικά ζητήματα.
Επίσκεψη στο νέο κτίριο του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 12 Ιουλίου ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του προέδρου του ΕΒΕ. Π. Τονικίδη.