Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά, το ανατολικό και νότιο Αιγαίο και τη Θράκη. Τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο τα φαινόμενα θα ενταθούν και πιθανώς θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Καιρικές συνθήκες σε Μακεδονία και Θράκη: Επικείμενη αστάθεια
Σημαντική εξέλιξη στην υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος εισήχθη σε νοσοκομείο των Τιράνων εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε από τις 30 Δεκεμβρίου.
ΑΠΘ: Καινοτομία στην καλλιέργεια ιπποφαούς με γεωργία ακριβείας
Το έργο «ΣΥΜΠ.Ε.Γ.Α.» αξιοποιεί τις δυνατότητες της γεωργίας ακριβείας για την καλλιέργεια του ιπποφαούς -ένα φυτό με υψηλή διατροφική αξία και σημαντική θέση στην αγροδιατροφή- και υλοποιείται από τον Τομέα Αγροτικής Οικονομίας του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Αναστάσιο Μιχαηλίδη.
Εγκαίνια του Mikel στο Κιλκίς με μεγάλη συμμετοχή και εορταστική ατμόσφαιρα
Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος Mikel στο Κιλκίς, με νέο ιδιοκτήτη τον Φώτη Κόλα, ο οποίος υποδέχθηκε θερμά τους παρευρισκόμενους, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία καφέ και φιλοξενίας.
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Κιλκίς (7-1-2024) / Μικρές αγγελίες / eidisis.gr
Νέα ηλεκτρονική διεύθυνση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων
Περί του νερού της Μ. Στέρνας
Πολύς ντόρος σηκώθηκε για το νερό της Μεγάλης Στέρνας και τα υψηλά επίπεδα αρσενικού που ανιχνεύτηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξει σύσταση από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τους κατοίκους να μην χρησιμοποιείται το νερό αυτό για πόση.
Από το Κιλκίς ο αγνοούμενος χιονοδρόμος που αναζητείται στο Σέλι
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η εξαφάνιση ενός νεαρού χιονοδρόμου με καταγωγή από το Κιλκίς από το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Σέλι της Ημαθίας.
Επανέναρξη διεθνών πτήσεων από και προς τη Δαμασκό
Οι διεθνείς πτήσεις από και προς το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού ξεκινούν εκ νέου σήμερα Τρίτη 7 Ιανουαρίου, έπειτα από μια διακοπή των δρομολογίων μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους αντάρτες τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας Sana.
Η Τσεχία επιτυγχάνει τον στόχο του NATO για στρατιωτικές δαπάνες το 2024, για πρώτη φορά από το 2005
Η Δημοκρατία της Τσεχίας κάλυψε τον στόχο που θέτει ο Οργανισμός του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού όσον αφορά τις στρατιωτικές δαπάνες (2%) το 2024, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το υπουργείο Άμυνας στην Πράγα.