Χωρίς να αποκλείσουν δρόμους, αγρότες από την Πέλλα και το Κιλκίς έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε διάφορα σημεία των δύο συγκεκριμένων περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τρακτέρ σε Πέλλα και Κιλκίς: Αγρότες παραμένουν σε ετοιμότητα χωρίς να αποκλείουν δρόμους
Συλλήψεις στην Κομοτηνή μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς
Δύο άνδρες συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο στην Κομοτηνή με την κατηγορία ότι πυροβόλησαν εναντίον τριών ατόμων, με τους οποίους φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές. Οι παθόντες – κατά πληροφορίες – τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησαν.
ΑΠΘ: Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, πρότυπο θρησκευτικής ηγεσίας και κοινωνικής προσφοράς
Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας και τον χριστιανικό, και όχι μόνο, κόσμο για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου.
Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι τέσσερις Ισραηλινές στρατιωτίνες που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς
Οι τέσσερις Ισραηλινές στρατιωτίνες που αφέθηκαν σήμερα ελεύθερες από την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα, έπειτα από 477 ημέρες αιχμαλωσίας, παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).
Αλβανία: Συγκινητική αποχαιρετιστήρια δήλωση της «ΟΜΟΝΟΙΑ» για τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο
Το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και αποχαιρετά τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.
Κάνει λόγο για μια σπάνια προσωπικότητα που αφιέρωσε τη ζωή του στην πίστη, την αγάπη και τη διακονία του ανθρώπου.
Απελευθέρωση Παλαιστίνιου κρατούμενου μετά από σχεδόν 40 χρόνια φυλάκισης
Το Ισραήλ θα απελευθερώσει σήμερα τον Παλαιστίνιο κρατούμενο Μοχάμεντ Τους, ο οποίος έχει παραμείνει αδιάκοπα στη φυλακή σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, σύμφωνα με την Λέσχη Παλαιστινίων Κρατουμένων.
Η απώλεια του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου και οι συνέπειές της για την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ομογένεια
Την οδύνη του για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστασίου, εκφράζει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και τις θρησκευτικές υποθέσεις.
Στη σύλληψη 37χρονου φυγόποινου για απόπειρα ανθρωποκτονίας προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη
Καταδικασμένος σε 10ετή κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνελήφθη το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό που, κατόπιν ελέγχου αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, προέκυψε ότι εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο.
Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη: 54χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ
Ένας 54χρονος συνελήφθη στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Μάκρης, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές. Ο δράστης οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ενισχύεται η δύναμη των αγροτών στο Πολύκαστρο - Αποφασίζουν κλιμάκωση
Με κέντρο το Πολύκαστρο πυκνώνει και ενισχύεται διαρκώς η συμμετοχή αγροτών της Παιονίας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις.