espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 4:05:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μια καταστροφή στα Στενά του Βοσπόρου εξαιτίας της σύγκρουσης δύο εμπορικών πλοίων.

Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν το πλοίο μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου AYED 1, μήκους 80 μέτρων, που έπλεε από το Μπατούμι προς τη Σαουδική Αραβία και το BUNUN ACE, επίσης πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, μήκους 180 μέτρων, που έπλεε από την Ισπανία προς το Μπατούμι.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ελλάδα παραμένει σε μη ανεκτά επίπεδα, σύμφωνα με τις ανώτατες τιμές που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, με ιδιαίτερη ένταση στα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-10-2024)

Τρεις νέες ισραηλινές επιδρομές έπληξαν σήμερα το μεσημέρι τα νότια προάστια της Βηρυτού, προπύργιο της Χεζμπολάχ, μετά από μια νύχτα έντονων ισραηλινών βομβαρδισμών, μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.

Τον πολύτιμο μουσικό τους κατάλογο πούλησαν στη Sony οι Pink Floyd, λαμβάνοντας το ποσό των 400 εκατ. δολαρίων.

Ο κατάλογος των Pink Floyd είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στη σύγχρονη μουσική και περιέχει τα άλμπουμ «Dark Side of the Moon», «The Wall», «Wish You Were Here», «Animals», «Meddle», «Piper at the Gates» και άλλα.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι «τίποτα δεν θα συμβεί» σήμερα Πέμπτη (σ.σ. ώρες ΗΠΑ) αναφορικά με μια ισραηλινή απάντηση κατά του Ιράν, μετά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε την Τρίτη η Ισλαμική Δημοκρατία κατά του Ισραήλ.

«Σήμερα είναι μία ωραία μέρα για τον Βόρειο Έβρο, για τον Έβρο, για τη Θράκη, συνολικά – και θέλω να σας πω πόσο ικανοποιημένος είμαι που το σχέδιο το οποίο παρουσιάσαμε σήμερα είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής και ουσιαστικής διαβούλευσης η οποία έγινε με τους τοπικούς φορείς», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εκδήλωση στην Ορεστιάδα, για την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση του νομού Έβρου.

Την αναστολή κάθε εμπορικής δραστηριότητας (φορτοεκφορτώσεων) στο λιμάνι της Κεραμωτής και την μεταφορά τους στον εμπορικό λιμένα «Φίλιππος Β’» στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ) σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης του λιμανιού της Κεραμωτής που αποτελεί την πιο δημοφιλή πορθμειακή γραμμή για το νησί της Θάσου.

Η ανατολική περιφερειακή οδός Αλεξανδρούπολης θα είναι έτοιμη κατά 50% στα τέλη του 2024 και στο 100% στα τέλη του 2025, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, στην Ορεστιάδα, όπου παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση του νομού Έβρου.

Ο κατάλογος της έκθεσης «Από τη Μεγάλη… στη Σύγχρονη Ελλάδα (Μέρος Β΄): Οι Πρόσφυγες» είναι μια έκδοση 384 σελίδων με μοντέρνο σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει τεκμήρια και φωτογραφίες, που παρουσιάζονται στην ομώνυμη έκθεση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (ΕΙΜ), που πραγματοποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Πειραιώς.