espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 11:21:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 80 τραυματίστηκαν σε αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε χθες Σάββατο το Ισραήλ εναντίον της πόλης Μπέιτ Λαχία στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA επικαλούμενο ιατρικές πηγές.

Η αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κατά στρατιωτικών στόχων στο Ιράν ήταν «ακριβής και ισχυρή» και «πέτυχε όλους τους στόχους», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο χρυσός έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος, κατακτώντας το ένα υψηλότερο ρεκόρ μετά το άλλο και έφτασε στα 2.

772 δολάρια η ουγγιά μέσα στην εβδομάδα.

Ο οδηγός του φορτηγού, που το πρωί της Κυριακής (27/10) έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Τελ Αβίβ, πυροβολήθηκε και είναι νεκρός, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.

Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος των «Ακριτών» Πολυκάστρου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει ένα φάσμα απαντήσεων, αν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να πλήξει στόχους βαθιά στο ρωσικό έδαφος, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σήμερα.

Τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 80 τραυματίστηκαν σε αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε χθες Σάββατο το Ισραήλ εναντίον της πόλης Μπέιτ Λαχία στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA επικαλούμενο ιατρικές πηγές.

Οι Ιρανοί αξιωματούχοι θα πρέπει να αποφασίσουν πώς να επιδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την ισχύ της χώρας τους στο Ισραήλ, μετά την ισραηλινή επίθεση εναντίον της ιρανικής επικράτειας, μετέδωσε το πρακτορείο Irna επικαλούμενο τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Κλεισούρα, Τεπελένι, Άγιοι Σαράντα, Τρεμπεσίνα. Τόποι και τοπωνύμια, τα οποία κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, παραμονές της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ακούγονται σε σχολικές εκδηλώσεις και αναφέρονται σε σχετικά αφιερώματα.

Είναι σε στάση προσοχής, διπλώνουν τα χέρια τους και κρατάνε τα μπράτσα τους. Στέκονται κάτω από τις φωτογραφίες παλαίμαχων προσκόπων που έγραψαν ιστορία με τον εθελοντισμό τους στη Θεσσαλονίκη και ανάμεσα στα πρόσωπα που απεικονίζονται εντοπίζουν και το δικό τους…