Συνελήφθη χθες το πρωί, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μετανάστες.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνελήφθη διακινητής στην Αλεξανδρούπολη για παράνομη προώθηση μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ: Πρώην συνεργάτες του τον αποκαλούν φασίστα και απατεώνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ υπηρετώντας τη θέση από το 2017 έως το 2021.
Σχεδόν 4 χρόνια μετά διεκδικεί και πάλι τη θέση με το Ρεπουμπλικάνικο Κόμμα και με αντίπαλο τη Κάμαλα Χάρις.
Αλλαγή ώρας: Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών ξημερώματα Κυριακής
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.
Πως μας επηρεάζει η αλλαγή της ώρας;
Έφτασε η στιγμή της αλλαγής της ώρας: την Κυριακή 27 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω τα ξημερώματα στο πλαίσιο της χειμερινής ώρας.
Έτρεξε 5 χιλιόμετρα με νέα επίδοση o Παναγιώτης Χνιτίδης
Το Σάββατο 19/10/2024 ο αθλητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πλέον Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης, πήρε μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στην διοργάνωση του 12ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης.
ΗΠΑ: Σε 75 ανήλθαν τα κρούσματα από τα μολυσμένα με E.coli χάμπουργκερ στα McDonalds
Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων στις ΗΠΑ που μολύνθηκαν από το βακτήριο E.
coli (Εσερίχια κόλι) μετά την κατανάλωση φαγητού στην αλυσίδα McDonalds και πλέον φτάνει τους 75, ανακοίνωσαν χθες, Παρασκευή, οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές.
Ιράν: Το Ισραήλ άκουσε τις ΗΠΑ Προς αναβολή η ευρύτερη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η προαναγγελθείσα ισραηλινή επίθεση στο Ιράν αποτελεί ένα νέο επεισόδιο κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή αν και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως ήταν σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην αναγκάσει την Τεχεράνη σε μία σκληρή απάντηση.
Ιράν: Δέκα νεκροί συνοριοφύλακες μετά από επίθεση στα νότια της χώρας Ποιοι βρίσκονται πίσω από το χτύπημα
Περισσότερα σε λίγο
Συνελήφθη νεαρός για απάτη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή
Απάτη που διαπράχθηκε με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιώντας στοιχεία της κάρτας ενός 57χρονου, δημιούργησε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό και πραγματοποίησε 29 ηλεκτρονικές συναλλαγές συνολικής αξίας 171,51 ευρώ.
Εγκαινιάστηκε η έκθεση «εικαστικό ταξίδι στο Άγιον Όρος» από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» χαρακτηρίστηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική.