espa pkm

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2026, 1:45:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

   Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κυριακίδη και κ. Κωνσταντίνο Παπακώστα Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν στρατιωτικές θέσεις στη νότια επαρχία Ντεράα τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Την τελευταία της πνοή άφησε στα 46 της η Erica Ash, έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών η ηθοποιός Erica Ash, γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία “Scary Movie”.

Εκ των πραγμάτων, σχεδόν 4.900 πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί, συνοδευόμενοι από 33 ελικόπτερα, 400 οχήματα και πολλά Canadair, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία της Καλιφόρνιας συνεχίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της για την κατάσβεση της μεγαλύτερης πυρκαγιάς της χρονιάς στην πολιτεία, η οποία έχει ήδη κάψει έκταση μεγαλύτερη από αυτή της πόλης του Λος Άντζελες.

Στη βασιλεία της Ελισάβετ Α’, κατά την οποία οι τέχνες, και κυρίως το θέατρο, γνώρισαν άνθηση, μια ταινία ντοκιμαντέρ κινουμένων σχεδίων ύψους δέκα λεπτών ταξιδεύει τους θεατές.

Ένας άνδρας 29 χρονών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κλοπές και ληστεία σε ψιλικατζίδικα.

Στη σύλληψη ενός 29χρονου για κλοπή από κατάστημα ψιλικών προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου να διαπιστώνουν τελικά πως ο νεαρός εμπλέκεται και σε άλλα περιστατικά κλοπών.

Μία πυρκαγιά κατέγραψε πρόσφατα στις Μουριές του Κιλκίς, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή και επιχειρούν για την κατάσβεσή της 26 πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους 13 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην περιοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 75τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου.

Εισαγόμενη φωτιά από τη Βόρεια Μακεδονία σήμανε συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις της χώρας μας στον ν. Κιλκις σε περιοχή ανάμεσα στα Χίλια Δέντρα και το όρος Μπέλλες.

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων καταρτίστηκε από την ΔΑΟΚ της ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού  Ελέγχου Θες/νίκης του ΥΠΑΑΤ.