Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ισραηλινές επιθέσεις με στόχο παλαιστίνιους πολίτες στη Γάζα δεν είναι πλέον δικαιολογημένες, σε μια από τις πιο σφοδρές επικρίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η Ρώμη εναντίον της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ρώμη: Η βία εναντίον αμάχων στη Γάζα “δεν είναι πλέον δικαιολογημένη”
Ισραήλ-Ράφα: Αμεση κατάπαυση του πυρός ζητά ο Μακρόν
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα πολυάριθμα θύματα μεταξύ των Παλαιστινίων που έχουν καταφύγει στην Ράφα και ζήτησε «άμεση κατάπαυση του πυρός».
Επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Θεσσαλονίκη | Σοβαρό τροχαίο στην εσωτερική Περιφερειακή με τραυματίες
Συναγερμός σήμανε στις δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τη 13:00 ένα ΙΧ όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό στο τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του Ευόσμου στο ρεύμα με κατεύθυνση δυτικά.
Πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα, ενώ κατασπάραξε το σκυλάκι της
Σκυλί ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα, ενώ κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλί της, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός του. Το περιστατικό συνέβη το πρωί στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, με τη γυναίκα να διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για τη φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», ενέργεια που σύμφωνα με τις έρευνες των αρμόδιων διωκτικών Αρχών, οφείλεται σε εμπρησμό.
Σε 16 νέες προσλήψεις προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες».
Ο Ανδρέας Τρεντζίδης Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας
Ο κιλκισιώτης Ανδρέας Τρεντζίδης ορίσθηκε Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και θα έχει στην ευθύνη του τον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς.
ΚΚΕ Κιλκίς: Στις 9 του Ιούνη μπορούμε να δώσουμε ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον λαό μας
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα και η προεκλογική δραστηριότητα, με περιοδείες εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και χωριά από την κομματική οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, μπροστά και στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Κυριακή 2/6 στις 7μμμε ομιλητές την Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιό και υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 28 Μαΐου σε περιοχές του Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τρίτη 28-05-2024 στην πόλη του Κιλκίς
Χρήσιμη υπόμνηση
Κι άλλη εστία διαφθοράς στο Δημόσιο αποκαλύφθηκε, αυτήν την φορά στην Χαλκίδα και στην εκεί Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Κοινό χαρακτηριστικό όσων υποθέσεων έρχονται στο φως είναι η «αυτοπεποίθηση» όσων παραβιάζουν το νόμο ότι ασκούν εξουσία και η άσκηση αυτή θα είναι αιώνια.