Η προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής και η Χαμάς κατηγόρησαν το Ισραήλ πως διέπραξε «σφαγή» αμάχων στοχοποιώντας κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων κοντά στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, με τον ισραηλινό στρατό να λέει από την πλευρά του ότι έπληξε συγκρότημα όπου κατ’ αυτόν δρούσαν «σημαντικοί τρομοκράτες».
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θα έβγαλαν ρίζες
Πόσες πενταετίες είναι αρκετές για να «χορτάσει» δόξα ένας ευρωβουλευτής; Ρωτάμε επειδή υπάρχουν ευρωβουλευτές που μάλλον έβγαλαν ρίζες καθήμενοι στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν είναι εύκολο να τα αποχωριστούν.
Εν κόλποις Αβραάμ και εν σκηναίς δικαίων ο Δημήτρης Οικονόμου
Τον ευπατρίδη Δημήτρη Οικονόμου αποχαιρέτισε στο τελευταίο του ταξίδι η Αξιούπολη, από τον Ναό του Αγίου Δημητρίου όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαΐου.
Παρουσία Κυρανάκη, Πλεύρη και Λογοθέτη η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κιλκίς την Τρίτη 28 Μαΐου
Την Τρίτη 28/5/2024 και ώρα 18:00 μ.μ στη συνεδρίαση του Εκλογικού Κέντρου της ΔΕΕΠ Ν. Δ του Κιλκίς επί της 21ης Ιουνίου 82 θα παρευρεθούν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ , π. Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Μάνος Λογοθέτης.
«Σφαγή» εκτοπισμένων στη Ράφα, καταγγέλλουν Παλαιστίνιοι | Η παραδοχή του Ισραήλ
Νέο περιστατικό με αναταράξεις | Στους 12 οι τραυματίες κατά τη διάρκεια πτήσης της Qatar Airways (ΒΙΝΤΕΟ)
«Η πτήση QR017 της Qatar Airways παρουσίασε αναταράξεις ενώ πετούσε πάνω από την Τουρκία».
Στους 12 ανέρχονται, σύμφωνα με το CNN, οι τραυματίες από νέο περιστατικό αναταράξεων που σημειώθηκε την Κυριακή (26/5) σε πτήση της Qatar Airways από την Ντόχα του Κατάρ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.
ΟΑΣΘ | Η ηλεκτροκίνηση… πάει Ευκαρπία και Συκιές
Συνεχίζεται αδιάλειπτα η ένταξη λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ στην ηλεκτροκίνηση, με βάση τον προγραμματισμό του Οργανισμού.
Έτσι από αύριο Τρίτη, 28 Μαΐου, εντάσσεται στην ηλεκτροκίνηση και η γραμμή 28, η οποία εκτελεί το δρομολόγιο Τ.
Ευχαριστήρια μηνύματα του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για την ολοκλήρωση του 2ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου
Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Μαρκάδα προς τους κ. Δήμητρα Ζιώγα και τον κ. Ιωάννη Λιναρδάκη
Επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Συνεταιρισμού Διαχείρισης Δάσους Κούπας
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε για την φετινή Ημέρα Πάρκων της Ευρώπης (Europarc Day 2024) ο Συνεταιρισμός Διαχείρισης του Δάσους Κούπας σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Κούπας.
Με αφετηρία τη Μεγάλη Βρύση του χωριού, οι μετέχοντες ξεκίνησαν για ένα από τα πιο παλιά και ταυτόχρονα πιο γραφικά μονοπάτια του: Αυτό που οδηγεί στη Βάλια Ντι Νάπαρτι το κατεξοχήν σημείο του δάσους που οι κάτοικοι ταυτίζουν με το ποτάμι τους και που συχνά -επί το αυθεντικότερο- το αποδίδουν ως σκέτο «βάλι».
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Νέα Καληδονία θα αρθεί αύριο – Το αεροδρόμιο παραμένει κλειστό
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα αρθεί αύριο, Τρίτη, το πρωί στη Νέα Καληδονία, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία, όμως το διεθνές αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Κυριακή παρά τη σταδιακή μείωση των εντάσεων.
Οι Δημοσιογράφοι Xωρίς Σύνορα κατέθεσαν νέα προσφυγή στο ΔΠΔ εναντίον του Ισραήλ για τον θάνατο δημοσιογράφων
Οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα (RSF) κατέθεσαν σήμερα νέα προσφυγή ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου «για εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει το Ισραήλ εναντίον δημοσιογράφων», ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση.