Τουλάχιστον 24 άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε ένα παιχνιδότοπο στο κρατίδιο Γκουτζαράτ στη δυτική Ινδία, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ινδία: Τουλάχιστον 24 νεκροί, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, από φωτιά που ξέσπασε σε παιχνιδότοπο
ΔΕΥΑ Κιλκίς: Μετά την Πικρολίμνη συμβασιοποιήθηκε και το διυλιστήριο νερού του Κιλκίς
Το διυλιστήριο νερού του πολεοδομικού συγκροτήματος Κιλκίς, ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής, που εγγυάται την βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας του νερού συμβασιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ακολουθώντας χρονικά την ενεργή σύμβαση του διυλιστηρίου νερού Πικρολίμνης.
Νέο ωράριο λειτουργίας για το Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης
Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι το Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης είναι επισκέψιμο για το κοινό σε νέες ημέρες και ώρες λειτουργίας.
Το Μουσείο θα λειτουργεί από Τετάρτη έως και Κυριακή κατά τις ώρες 9:00 με 15:00.
Μνήμη Γενοκτονίας από μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Οι δασκάλες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Αναστασία Διαμαντίδου της Α1΄ τάξης και Αγάπη Πολυμένη της ΣΤ2΄ τάξης, σας καλούν στην εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στις 29 Μαΐου 2024 και ώρα 18.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Γάζα: 35.903 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου
Συνολικά 35.903 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 80.420 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
Οι ευκαιρίες και οι εξελίξεις στην αγορά υδρογόνου στο Balkan Energy Forum
Οι ευκαιρίες για τις εξελίξεις στην αγορά υδρογόνου, με έμφαση στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, απασχόλησαν τους ομιλητές της σχετικής ενότητας του Balkan Energy Forum, που πραγματοποιείται στην Κοζάνη.
Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «20 Μέρες στη Μαριούπολη»
Μία κοπέλα που μοιάζει με αληθινή νεράιδα βγαίνει κλαίγοντας από την αίθουσα. Η 19χρονη Αλίσα μόλις είχε παρακολουθήσει στον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, σε πρώτη προβολή με ελληνικούς υπότιτλους, το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «20 Μέρες στην Μαριούπολη».
Tα οφέλη του Εθνικού Σχεδίου Εξωστρέφειας παρουσίασε ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης
Η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στο 48% του ΑΕΠ από το 37% που ήταν το 2018 και η κατάταξη της Ελλάδας μέσα στις είκοσι πιο αναγνωρίσιμες θέσεις διεθνώς από την 34η θέση που κατείχε το 2019, αποτελούν τους στρατηγικούς στόχους στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Σχέδιου Εξωστρέφειας, τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.
Π. Καλλίρης: Χρυσή ευκαιρία για τη Δυτική Μακεδονία το πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
Στόχο εθνικό και χρυσή ευκαιρία για τη Δυτική Μακεδονία χαρακτήρισε το πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΔΑΜ) ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ Πελοπίδας Καλλίρης.
Στην ομιλία του στο Balkan Energy Forum, που πραγματοποιείται στην Κοζάνη, ο κ.
Με ταχύτατους ρυθμούς η επιστροφή φόρου – ΦΠΑ
Με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά ταυτόχρονα μέσα από την πραγματοποίηση εξονυχιστικών ελέγχων από τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς, πραγματοποιούνται από εφέτος οι επιστροφές φόρου μετά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων καθώς επίσης και οι επιστροφές ΦΠΑ.